saker att veta för ett skriftligt tillstånd prov i New Jersey

saker att veta för ett skriftligt tillstånd prov i New Jersey

En person måste vara minst 16 år gammal för att köra ett motorfordon i New Jersey. Varje första gången förare måste gå en 50-fråga skriftliga kunskaper test med en grad på 80 procent eller bättre att få en förares tillstånd. Förare under 17 år som klarar testet får eleven elevens tillstånd, som tillåter dem att köra med tillsyn i minst sex månader. Tillståndet är giltigt i två år. Förare 17 eller äldre som passerar den skriftliga tentamen erhåller en undersökning tillstånd, vilket kräver minst tre månaders övervakad körning. Det är också giltigt i två år.

Förberedelser för provet

För att göra sig redo för det skriftliga tillståndet test, se över New Jersey handbok. Manualen innehåller information som behövs för att klara provet, säkerhetsinformation och New Jerseys körning föreskrifter. Sökande kan också gå online för att state. nj. us /MVC /licenser för att ta en praxis examen som exempel på frågor från institutionen för motorfordon test. Provet testet kommer att ge en lönegrad och rätta svaren för sökandens hänvisning.

Vad behövs för att genomföra provet

En 16-årig sökande skall få bevis på registrering i en förarutbildning kurs och ett undertecknat brev samtycke från en förälder eller förmyndare. Varje test Sökanden måste också kunna styrka sin identitet genom att skicka 6-punkt ID verifikation. För godkänt kontrollen måste den sökande ha en primär-ID, som kommer att lägga upp till fyra poäng. Fyra punkter obearbetade former ID innehålla ett U. S. pass, civila födelseattest, medborgarskap intyg och papper antagande. En bestyrkt kopia av ett födelsebevis från New Jersey är också OK att använda, men fotokopior accepteras inte.För att komplettera resten av 6-punkt ID kontroll, kan en sökande använda en amerikansk skola ID, som är värd två poäng. Vissa godtagbart en-punkts handlingar utgör ett socialförsäkringskort, ett ATM-kort med den sökandes förtryckta namn och underskrift, och ett kontoutdrag. Ett ATM-kort och kontoutdrag kan inte användas tillsammans. Dessutom kan en sökande inte använda mer än två en-punkts former av ID. För en 6-punkt ID verifiering checklista, gå till state. nj. us /MVC /licenser /DocumentSelector /index. htm.

Provtagning

Den skriftliga tillstånd Testet kan göras på ett motorfordon kommissionen Driver Testa Center. Det kostar inget att ta examen. Om sökanden inte gör mål på minst 80 procent, måste han boka en tid för att ta testet igen och betala en avgift för återta. Det skriftliga provet ges på engelska samt spanska, franska, kinesiska och flera andra språk.


Relaterade artiklar


hur man jämföra företag
bil inspektion checklista
hur man överlever farliga förhållanden vid körning i kallt väder
resor släp säkerhet
hur man kör en roterande motor
hur man kör en Toyota Prius på isiga vägar
florida dot regler Highway Safety
Hur gör jag dra en chevolet lastbil?
bogsertruck ljus regler i Ohio
vad är hans enhet?