lag för rapportering av auto olyckor i Massachusetts

lag för rapportering av auto olyckor i Massachusetts

Massachusetts lag kräver en förare är inblandade i en bilolycka att rapportera olyckan i vissa situationer. En förare ska förstå vilka situationer kräva inlämning av en rapport, syftet och nödvändiga uppgifter för den rapport

Krav

Efter en olycka i Massachusetts, måste föraren lämna en olycka rapport inom fem dagar efter olyckan inträffar. Han måste lämna en rapport när skadan på ett fordon eller egendom överstiger $ 1. 000, eller om någon person råkar ut för en skada. Skicka en kopia av rapporten till polisen i den stad där olyckan inträffade, försäkringsbolaget och kansli motorfordon.

Syfte

Massachusetts fordon operatör krashrapporter bidra till att identitet områden med hög koncentration av olyckor och för att förbättra farliga vägar. Information hjälper till att skapa program för Highway Safety att minska skador och dödsfall.

Rapport

I Massachusetts, kräver en olycksrapport information om alla inblandade fordon, förare och passagerare, egendoms-och icke-inblandade bilister. En förare måste lämna en beskrivning av hur olyckan inträffade, krasch villkor, ett diagram över scenen och information om vittnen.


Relaterade artiklar


dricka & bilkörning lagar i Wisconsin
Färgtoning lagar i Kansas City
hur man kör en pinne Grand Am
Pennsylvania lagar för att köra ATV på väg
hur man flytta 10-växlad växellåda i lastbil
regler för samgående på motorvägar
Kalifornien DMV licenskrav
hur till låsa ratten i en ’92 Ford Aerostar
defensiv körning utbildning
hur man får en ORV tillstånd i Maryland