konstiga trafikregler

konstiga trafikregler

I Alabama är det olagligt att köra med förbundna ögon. I Alaska är det olagligt att köra med en hund bunden till toppen av din bil. Det är något med trafiken som lyfter fram det galna i människor-även rätt beslutsfattare. Dessa märkliga trafikreglerna är inte begränsade till bara en region i landet, eller ens att bara amerikaner.

Södra Lagar

sydstatare har ett rykte om galen lagar och trafik är inga undantag. I Sarasota, Florida, kommer du att böter $ 78 för att träffa en fotgängare. I Dublin, Georgien, det är olagligt att köra genom en lekplats, och i Marietta, Georgia, är det olagligt att spotta ur en rörlig bil eller buss, men det är OK från lastbilar.i Cape Coral, Florida, kan du parkera inte en pickup framför en fastighet som du inte äger hela Florida om du binder en elefant eller en alligator till en parkeringsautomat måste du mata mätaren precis som om du hade parkerat en bil där. I Tennessee är det olagligt skjuta något djur från en bil i rörelse-utom valar. I Virginia Beach, Virginia, och överallt i Texas, om du ertappas för rattfylleri alla i bilen som är berusad förluster sitt körkort.

Västra Lagar

"Wild, Wild West" har sin andel av galna trafiklagar. I Glendale, Arizona, är det olagligt att köra bil i omvänd-så parkering kräver noggranna överväganden. I Kalifornien är det olagligt för en bil utan förare att överskrida 60 mph. I Oregon kan du få en biljett om din bil dörren är öppen "längre än nödvändigt. "Du kan inte köra bil i Redlands, Kalifornien om det inte finns man med en lykta promenad framför sig. I Nevada är det olagligt att rida en kamel på motorvägen. I Denver, Colorado, du kan inte köra svarta bilar på söndag och det är olagligt att antasta en bil i Clinton, Oklahoma.

Övriga landet

Resten av landet har trafiken lagar som är lika konstigt. I Bloomfield, Connecticut, är det olagligt att äta i bilen. Det är olagligt att köra på gas i Youngstown Ohio. I Rhode Island är du skyldig att ge en "signal" när det passerar ett annat fordon, och det är mot lagen att passera en häst i Indiana.

utländska lagar

amerikaner är inte bara människor med vansinniga trafik lagar. I Luxemburg måste du ha vindrutetorkare på bilen, men du behöver inte ha en vindruta. I Montreal, kan du parkera inte en bil på ett sådant sätt att den blockerar din egen uppfart. I Singapore är du inte ska komma inom 164 meter från ett övergångsställe på gatan. Du kan inte tvätta bilen på söndagen i Schweiz, och kvinnor i Saudiarabien fortfarande inte får köra bilar.


Relaterade artiklar


korrekta sättet att dra en murbruksblandare
auto utrustning racing säkerhet
hur man dra en Chrysler PT Cruiser
hur man kör en manuell smidigt
förarutbildning klasser i Michigan
hur man ansöker om EZ passera i New Jersey
hur man kan bryta i en ny motor genom att köra
körsäkerhet frågor
förarutbildningen instruktör certifiering
bilolycka rapportering lagar i delstaten Ohio