arizona körkort krav

arizona körkort krav

delstaten Arizona kräver varje invånare i Arizona, eller någon som arbetar inom staten, att få en Arizona körkort eller Arizona identifiering omedelbart. En Arizona körkort kan fås genom att besöka en Arizona motorfordon Division kontor i ditt område, fylla i ansökan och uppfyller alla krav.

Identifiering

Du behöver två former av identifikation för att få en Arizona körkort. Man måste inkludera ditt foto. Om du inte har fotolegitimation, måste du ge tre former av identifiering. Alla identifiering, till exempel en födelseattest eller pass, skall vara original eller bestyrkta kopior och tryckt på engelska. Du måste också ha bevis på ålder. För en lista över godkända former av identifiering, Arizona Department of Transportation webbplats azdot. gov.

Social Security Number

ditt personnummer är skyldig att kontrollera din identitet. Det kommer dock inte användas som ditt körkort nummer.

förälder /vårdnadshavare Underskrift

För sökande under 18 år måste en förälder eller förmyndare vara närvarande för att skriva ditt körkort eller instruktion tillståndsansökan. Den vuxna underskrift måste bevittnas av en anställd av MVD eller en notarie.

Test tillägg

Sökande få ett körkort eller instruktion tillstånd för första gången måste fylla en vision test, skriftligt prov och färdigheter Road Assessment test. Alla undersökningar måste passeras innan en förare licens eller instruktion kommer att utfärdas. Om du är en licensierad förare i en annan stat, behöver du inte fylla i det skriftliga provet eller färdigheter vägprovet, men en enkel vision test kan krävas.


Relaterade artiklar


regler för samgående på motorvägar
säkerhetsbedömningar för stadsjeepar
virginia skyddsronder kriterier
framsätet vs baksäte risk
Varför är krockkuddar viktiga?
street racing tips
West Virginia DMV regler för dra släpvagnar
hur man undviker en bilkapning
tips om att vidarebefordra den testförare körkort köra i Washington
om instrumentpanelen tänds