Hur justerar jag bilbältenas höjd på en Subaru Forester?

Hur justerar jag bilbältenas höjd på en Subaru Forester?

Subaru Forester är en medelstor crossover introducerades i slutet av 1990. De SUV har en justerbar bilbälte ankare som tillåter dig att ställa in bilbältet höjd till en position som är både bekväma och säkra för alla passagerare, oavsett sin längd

Du behöver:.
Däcktryck mätare.
Key eller en liten skruvmejsel (tillval).


1.
Medan du sitter i din Forester, ställ din plats till en bekväm körställning. Justera höjden med hjälp av spaken på vänster sida och stolens position på sätet spår med baren under den främre delen av sätet. Om din Forester har en elmanövrerad stol, höjd och spårlägesradien är justerbara från vänster kontrollpanelen.
2.
Spänna fast säkerhetsbältet. Det är viktigt att spännet innan justera bilbältet höjd eftersom du måste veta hur högt eller lågt för att höja bältet.
3.
Identifiera bilbältet höjdreglage till vänster . Det är bilbältet foder monterad ovanför bakre delen av din dörr. Dra spärren på inställaren mot dig så att höjdreglage att flytta upp och ner.
4.
Tryck justeraren ned till lägre det och upp om du behöver att höja den. När du hittar den position du vill, släppa spärren och låt den fjädra tillbaka. Detta ställer in höjdreglage vår nuvarande uppfattning. Den idealiska positionen för justeraren lämnar axelremmen faller över i mitten av axeln utan att röra nacken, enligt Forester bruksanvisningen. Detta ökar din säkerhet i händelse av en olycka.


Relaterade artiklar


Hur begär jag ett Georgien tallrik stat licens?
hur man kan öka gas körsträcka på autos bränsleinsprutning
hur du tar bort en nyckel från antändning av en 2006 ford focus zx4
hur man hittar en parkeringsplats i en stad
om akuta väg kit
hur man använder en bils automatisk överföring
hur du justerar bältet
Kalifornien motorcykel glasögon lag
Checklista för en trafiksäkerhetsrevision
hur man kör en stadsjeep på vintern