Hur får jag en icke-förarens identitetskort i delstaten Alabama?

Hur får jag en icke-förarens identitetskort i delstaten Alabama?

En Alabama icke-drivrutin identitetskort är en officiell, statligt utfärdade ID för personer som inte är kvalificerade eller föredrar att inte få ett körkort. De som har en Alabama förarbevis kan inte ansöka om ett icke-drivrutin ID. Processen att ansöka om icke-drivrutin ID är liknande den i ansökan om körkort-samma typ av identifiering handlingar som krävs. Ändå har ansökt om icke-drivrutin identifiering inte ta några tester
1.
Ta fram de identifiering. För att ansöka om ett icke-drivrutin identitetskort, måste du ge tre former av identifikation: ett socialförsäkringskort, en primär form av identifikation som en militär-ID, USA pass, intyg om naturalisering eller medborgarskap eller hemvist främmande kort. En sekundär form av identifikation krävs även om det primära identifiering inte innehåller ett foto. Sekundära former inkluderar en vigselbevis, äktenskapsskillnad, W-2 form, skola ID eller militär-ID.
2.
Gå till din lokala Alabama Department of Public Safety Office (se Resurser).
3.
Fyll i de obligatoriska och betala $ 23,50 avgift (sedan 2010). DPS anställda kommer att ta ett foto av dig att ta på identitetskort. De kommer då att utfärda kort till dig.


Relaterade artiklar


hur man kan kontrollera mitt körkort i Florida
hur man kör en övergång tysk pinne
hur man gör en u-sväng
Texas State auto inspektionskriterier
information om mobiltelefoner och bilkörning
Kalifornien motorcykel glasögon lag
effekter av luftkonditionering på gas körsträcka i en bil
hur man kör standard flytta bilar
hur man handskas med och undvika vägilska
motorvägstrafik lagar