Hur får jag en förares tillstånd i Arkansas?

Hur får jag en förares tillstånd i Arkansas?

I Arkansas, är en förarens tillstånd kallas "elevens tillstånd. " Tillståndet utfärdas till förare i åldrarna 14 och 16. En inlärares licens, oavsett när det utfärdades, löper ut den förarens 16 års födelsedag. Efter som kan föraren ansöka om en mellanliggande körkort. Förare med en inlärares licens måste köra med en godkänd förare över 21 år, avstå från att använda mobiltelefoner eller andra mobila enheter under körning och skall vara olycksfri under sex månader innan de ansöker om en mellanliggande licens.
1.
Förbereda sig för testet. Innan du tar den lärandes legitimationsexamination, bör du studera. Hämta studiehandledning online på Arkansas State Police webbplats.
2.
Samla identifiering och andra tillämpliga material. Sökande måste ha två former av identifiering, vilket kan inkludera en födelseattest och studentlegitimation, bevis på registrering i skolan (eller ett diplom som visar att du har examen från high school) och en utskrift visa minst en 2. 0 GPA. Om skolan är slut, kontakta skolan, skoldistriktet kontoret eller avdelningen för utbildning på 501-682-1874 för att få material som behövs.
3.
Gå med en förälder eller juridisk vårdnadshavare till ett Arkansas State Police testning plats. Ta och passera syntest. En förare måste ha minst okorrigerat synskärpa 20/40. Med glasögon, måste föraren ha minst 20/50 synskärpa. Dessutom måste en person med två funktionella ögon har området vision om 140 grader. Med en funktionell öga, är ett område vision av endast 105 grader som krävs.
4.
Fyll godkänd skriftlig och praktisk körning tentamen förvaltas av staten polisen. När du har klarat alla tentor och betalat en avgift på $ 20 (som i 2010), kommer elevens licensen utfärdas.


Relaterade artiklar


försiktighet och varningsskyltar för vägarna
Iowa dot körkortstillstånd föreskrifter
körtillstånd regler i Maine
auto utrustning racing säkerhet
booster bilbarnstol lagar
hur man kör en standard smidigt
Hur man använder en bogserlina
Hur rapporterar jag en väg fara i Cleveland Ohio?
hur man godkänd skriftlig tentamen körkort i North Carolina
Tennessee DMV stationer