om DMV tillstånd test

om DMV tillstånd test

Tillståndet utfört av en statlig institution för motorfordon (DMV) krävs för alla som vill tjäna en instruktion tillstånd att nyttja ett fordon. DMV tillstånd test är vanligen en skriftlig tentamen i grundläggande reglerna för trafiksäkerhet och färdigheter, men några har även omfatta en vägprovet också. De specifika detaljerna på tentamen, inklusive format och krav för att ta den, bestäms av varje stat

Funktion Funktionen för DMV tillstånd provning är att fastställa vem som är behörig att ta emot en instruktion tillstånd, som behövs för att lära sig hur man kör ett fordon och tjäna ett körkort. Testet, som ofta är ett skriftligt prov, prov människor på grundläggande regler för biltrafiken och färdigheter.

I vissa stater en provkörning på väg också krävs enligt DMV för att tjäna en instruktion tillstånd. En provkörning på väg kommer att kräva en person för att slutföra grundläggande orsaken uppgifter. Vissa stater kommer att kräva en provkörning på väg som en del av mottagande körkort snarare än en instruktion tillstånd.

Tidsplan

Allmänt DMV tillståndet test ges till tonåringar vid slutförandet av en statligt godkänd förarutbildning program . I de flesta stater personer under 18 år inte kan ta DMV tillståndet provet om de har klarat förarens utbildning. När fyller 18, människor som inte tar förarens utbildning eller personer som godkänts på kursen men inte har en licens kan ta tillståndet testet genom deras statens DMV.

Funktioner

DMV tillåta testa funktionerna på frågor som gäller körning lagar och förordningar i denna stat. Till exempel skulle en DMV tillstånd test i Florida har inte frågor om säker vinterkörning medan en examen i New Hampshire inte skulle ha frågor om hur du förbereder för att köra i en öken.

Exempel på frågor för ett skriftligt prov kan innefatta: Vad är hastighetsgränsen i en skola zon? Vad är den lagliga gränsen för alkohol i blodet i din kommun? Vad är ett säkert avstånd mellan ditt fordon och fordonet framför dig?

Prova manövrar under en provkörning kan omfatta byte av körfält, säkerhetskopiera och fickparkering.

Effekter

passeras DMV tillåta test ger dig möjlighet att få en instruktion tillstånd, som gör att innehavaren att driva ett motorfordon under vissa restriktioner. Beroende på läget, de begränsningar som vanligen ingår rörelse med en vuxen, inte som transporterar passagerare och som endast under bestämda timmar. Ett giltigt instruktion tillstånd behövs för att tillämpa med DMV för ett körkort.

Annars DMV tillstånd testet i allmänhet har föga långtgående effekter. Oftast en person kan ansöka på nytt att ta examen och kan ta det så många gånger som behövs för att passera.

Överväganden

Om du inte har tagit en kurs förarutbildning, bör du kontakta din statens DMV och be om en undersökning bok för tillståndet undersökning. Det här är ett bra sätt att bekanta dig med den drivande lagar din stat samt öka oddsen för avläggande av DMV tillåta examen på första försöket.
Även du bör överväga att kolla med DMV i ditt tillstånd om dess specifika riktlinjerna för transport av DMV tillstånd testet. Kraven för att ta testet inte är enhetlig mellan staterna.


Relaterade artiklar


hur du spårar ett antal registreringsskylt
hur man hanterar fel på bromsarna
information om registreringsskyltar
volkswagen phaeton säkerhetsinformation
bältesstol krav i Florida
hur man kör en pinne ordentligt
bil förbättringar av säkerheten
hur man hanterar en mindre bilolycka
säker körning tips i dåligt väder
Vilka är riskerna med att inte bära din säkerhetsbältet?