hur man handskas med väg Ragers

hur man handskas med väg Ragers

Våld på vägarna har blivit ett allvarligt problem-allt fler bilister agerar ut sina aggressioner på motorvägen. Om du stöter på road rage (eller lida av det själv) hålla följande i åtanke

Du behöver:
böcker på band
. Bärbara CD-spelare.
Lugnande musik.
Mobiltelefoner.


1.
Var medveten om att många förare blir arg om du följer dem alltför nära. Lämna minst tre andra tidsintervallet mellan din bil och bilen framför.
2.
Ej på bromsen om någon är tailgating dig. Istället signal och dra över att låta dem passera.
3. Klargöra dina avsikter genom att använda din blinkers och bromsljus
. Om någon bryter av dig, sakta ner och ger bilen gott om utrymme att gå samman i ditt körfält.
4.
Inte förolämpa andra förare. Kontrollera att du har gott om plats när du vill slå samman.
5.
Om du är i det vänstra körfältet och någon vill passera, gå över till höger och låta honom eller henne av. Kom ihåg att du kan vara "rätt" eftersom du reser på hastighetsgränsen, men du kan också sätta dig själv i fara genom enraging någon bakom dig.
6.
Håll så stort avstånd som möjligt mellan dig och en annan förare som vill ta strid. Bilister du kan ha kränkt kan "knäppa" när som helst, och det är bättre att vara en levande kyckling än en död macho man.
7.
Ge den andra bilisten förmån för tvivel . En förare som är fortkörning eller ständigt byta fil kan vara volontär brandman svarar på ett samtal, en läkare rusa till ett sjukhus eller en hemlig polis.
8.
Ge mer tid för din resa. Istället för att försöka "göra bra tid" försöka "få tiden bra. " Lyssna på lugnande musik eller en bok på band. Justera din attityd och glömma vinna. För alltför många bilister blir att köra en tävling.
9.
Be om hjälp om du har problem med aggressiva förare eller om du själv får argare bakom ratten. Kurser i ilska har visat sig minska hjärtinfarkter.

Tips och varningar


 • "Det bästa sättet att hantera aggressiva förare är att inte vara en aggressiv förare själv , säger California Highway Patrol talesman Steve Kohler. "Och den andra saken är att undvika dem som beter sig aggressivt genom att inte reagera på dem. "
 • Även om många förare som är inblandade i incidenter Road Rage är män i åldrarna 18 och 26, alla kan få aggressiva om de låter sin ilska ta kontroll. Studier visar att vem som helst kan köra aggressivt om de är på fel humör eller omständigheter.
 • Få hjälp om du tror att en aggressiv förare förföljer dig eller försöker starta en fight. Om du har en mobiltelefon, ringa polisen eller köra till en säker, befolkad plats, till exempel en polisstation, köpcentrum, eller sjukhuset parkeringsplats. Om du inte har en mobiltelefon, använd din horn för att få uppmärksamhet av en barmhärtige samariten som kan hjälpa. Bli inte ur bilen, och inte gå hem.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar det antal poäng på en drivande rekord i delstaten Florida
  om 5-punktsbälte säkerhet
  vad är det korrekta sättet att vända en bil?
  hur man kör en vanlig bil
  bil inspektion checklista
  hur man kör en motorcykel med framhjulet i luften
  hur ta reda på om min Pennsylvania tillstånd tillfälligt
  hur man tina ett bilfönster
  hur man ändrar växlad
  hur man kör en manuell smidigt