South Dakota lagar för varningsblinkers

South Dakota lagar för varningsblinkers

Du behöver:
Fyra 2-liters flaskor polyetentereftalat med lock
. Kranvatten.
Fyra extra kapsyler.
Ultraviolett lampa.
Korrugerad järnplåt.

Lagar rörande varningsblinkers varierar från staten. Det kan vara svårt att hitta information om lagar fara ljus eftersom terminologin varierar. I South Dakota, inte lagstiftningen inte använda termen "fara ljus" och statens förarhandbok använder termen "varningsljus" i stället.

Placering av varningsblinkers

Alla motorfordon har lampor som kan användas att varna andra förare i en nödsituation eller farlig situation. Normalt är dessa är helt enkelt fram och bak signal lampor blinkar i en tydligt mönster. Faran belysning slås på genom att trycka på en knapp eller vrida en brytare, beroende på vilken modell av fordonet. ,

Rätt användning av varningsblinkers

I delstaten South Dakota måste varningsblinkers användas av alla motorfordon fordon som plötsligt måste bromsa eller stoppa. I en nödsituation bör fordonet dra åt ena sidan av vägen och blixt dess varningsblinkers för att varna andra förare. Underlåtenhet att göra detta kommer att resultera i en förseelse enligt South Dakota motorfordon lagar.Om fordonet inte är utrustat med arbetsbelysning, får hand eller arm signaler som skall användas i stället. Om fordonets konstruktion förhindrar en hand eller arm signal blir synlig i fram och bak, kan signalen från en enhet som har lånelöfte från Department of Public Safety. Enheter godkänns på individuell basis.

Felaktig användning av varningsblinkers

Den lag som i South Dakota också föreskriver att varningsblinkers måste flashad på båda sidor av fordonet. Belysning får inte flashad att ge en artighet signal som talar andra förare att passera. Brott mot denna lag kommer att resultera i en förseelse.


Relaterade artiklar


volkswagen phaeton säkerhetsinformation
bilolycka rapportering lagar i delstaten Ohio
hur man kör i snön
Hur man köper bästa vinterdäck till bästa pris
hur man kan dra den e broms
hur du tar bort glasfiber från huden
hur man gör ett körkort adressändringen i Philadelphia
massachusetts trafikreglerna för att förmedla rätt
offentliga skolskjutsar lagar
när du ska ta trafik skola