bilolycka I Kalifornien

bilolycka I Kalifornien

Du behöver:
rena trasor
. Dragkrok monteras på dragfordonet.

Kalifornien har fler bilar än någon annan stat i nationen. Tusentals miles från Interstate vägar, motorvägar och gator yta har fastnat 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, med pendlare, shoppare, semesterfirare och casual förare. Hundratals olyckor inträffar varje dag. Om du kör bil, eller planerar att köra bil, i Kalifornien bör du vara medveten om statens olyckan lagar och ditt ansvar enligt lagen.

California Vehicle Code 16000

Varje förare är inblandade i en olycka på en allmän gata eller väg måste rapportera olyckan till Institutionen för motorfordon inom 10 dagar om någon person i olyckan är skadade eller dödade, eller om någon person inblandade i olyckan ådrar sig skador på hans fordon som överskrider $ 750.

California Vehicle Code 16000,1

California Vehicle Code 16000,1Tunga olyckor ska rapporteras av Vägverket eller om de omfattar ett fordon som omfattas av Vägverket eller registrering och om det finns skador som överstiger $ 750 för en person. Olyckor som innebär skada för någon grad eller död (ar) för enskilda personer måste rapporteras.

Olycksrapportering

Alla rapporteras olyckor måste rapporteras inom 10 dagar på Department of Motor Vehicles form SR titeln-1 "Rapport av trafik som inträffar i Kalifornien. "är en rapport inte om olyckan fordonet ägs eller hyrs av en federal, delstatlig eller lokal myndighet. Om olyckan är rapporteras, ring 911 och begär officer bistånd. Emergency 911 trafikledare skickar Kalifornien Highway Patrol på olyckor som inträffar på Interstate motorvägar eller motorvägar. Polisinrättningarna sänds till olyckor på ytan gator eller icke-motorvägen olyckor.

Fylla i formulär SR-1

När polistjänstemannen (s) anländer till olycksplatsen kommer Säkerhetsföreskrifter upprättas att skydda alla inblandade i olyckan. Förare kommer att behöva lägga fram ett körkort, bil papper registrering och försäkringsbevis. SR-1 form kommer att innehålla uppgifter om varje fordon och förare är inblandade i olyckan. Ett särskilt kapitel täcker skador på egendom, skador och dödsfall. Om ingen polistjänstemannen skickas eller olycka inträffar vid en tidpunkt eller plats där brottsbekämpande inte är tillgängligt, måste SR-1-blankett fyllas i och lämnas in till Institutionen för motorfordon. Blanketter finns tillgängliga via Internet eller på någon Automobile Club kontor i Kalifornien.


Relaterade artiklar


framhjulsdrift regler
Suzuki ds80 motorn information
bilolyckor och dåsighet
förarutbildning klasser i Michigan
vad som gör en bil stall i varmt väder?
hur man smälta is snabbt på en väg
hur man kör en bil med en tiptronic-växellåda
hur man bogsera med 2008 Ford Taurus SEL
Fakta om vårdslös tonåring körning
vanligaste trafikförseelser