Försörjningsberedskapscentralen lista för din bil

Försörjningsberedskapscentralen lista för din bil

Du behöver:
rena trasor
. Dragkrok monteras på dragfordonet.

Oavsett hur försiktig du är, kommer olyckor sker. Du kan vara fast i bilen efter att ha kört av vägen i ett avskilt område eller efter en naturkatastrof till exempel en översvämning eller tornado. Att vara förberedd är nyckeln till efterlevande en svår situation och har förnödenheter i din bil är viktigt att vara förberedd.

Första hjälpen leveranser

Konsumentförpackat första hjälpen kit finns på många återförsäljare, eller så kan du sätta ihop din egen . Var noga med att inkludera plåster och en antiseptisk spray eller kräm samt tvål och en termometer. Pack steril gasbinda i 2-och 4-tums kuddar tillsammans med 2-och 3-tums rullar. Sax, handskar, nålar och säkerhetsnålar bör också ingå. Lägg i receptfria läkemedel såsom acetylsalicylsyra, antacida och antihistaminer och du kommer att förberedas för skador och sjukdom.

Mat

En nödsituation livsmedelsförsörjning bör vara tillräckligt stort för att senast tre dagar och behöver innehålla nonperishable livsmedel som inte behöver tillagas. Inkludera mat som är bra energikällor såsom jordnötssmör, trail mix, kex och barer granola. Konserverad frukt, grönsaker och mat som inte kräver vatten för att förbereda bör också ingå. Om packning konserverad drycker såsom juice eller mjölk, välj varumärken som inte kräver extra vatten. Undvik mat som orsakar törst, såsom salt eller kryddig föremål, och kom ihåg att packa en konservöppnare.

Vatten

Enligt FEMA, en liter vatten per person och dag behövs och minst tre dagar i vatten skall lagras under en nödsituation. Förvara vattnet i rena plastbehållare som inte kommer att bryta ner. Undvik mjölk kannor eftersom de bryts ner snabbt i värme. Rotera din nödsituation vattenförsörjning minst var sjätte månad för att säkerställa färskvatten utan bakterieväxt.

Supplies

En försörjningskriser kit måste omfatta minst en ficklampa med extra batterier och några bloss signal. Papper förnödenheter såsom toalettpapper, pappershanddukar och trasor bör också ingå. En leverans av akut kontanter eller checkar är bra att ha till hands, bara se till att hålla dem väl dold om din bil är någonsin stulit eller bryts i till. Håll en varm filt i bakluckan och en penna och papper eller en hjälp skylt.

Särskilda objekt

Ta hänsyn till de särskilda behoven hos de personer som kan vara med dig i en nödsituation. Inkludera burk välling, extra blöjor och våtservetter om du har ett spädbarn. Om någon i familjen som kräver daglig medicinering, se till att inkludera en leverans ifall det behövs. Dambindor bör packas för kvinnor, och kopior av viktiga dokument ska hållas så väl.

Fordon Supplies

Behåll en uppsättning startkablar i bakluckan som är minst 12 fot lång samt flera quarts olja. Extra säkringar, skruvmejslar, tänger, greppar vice och en skiftnyckel bör också ingå. I händelse av en punktering alltid hålla en burk ringtryckmätare, ett däck tryckmätare, särskilt om du inte har ett reservdäck och en knekt. Frostskyddsvätska, en liten spade för snö, kattsand och en isskrapa måste också ingå om du bor i ett område med frysning vintrar. En rulle silvertejp kan användas för att fastställa läckande slangar och andra små problem och bör ingå.


Relaterade artiklar


hur du får din bil tillbaka från bogsera företaget
hur tävlingen kör en röd lampa trafik brott i Kalifornien
hur man kör en övergång tysk pinne
varför är säkerheten en viktig fråga för folk att köpa en ny bil?
suv vs minivan säkerhet
den grundläggande hastighet lag i Kalifornien
hur man hyr en bil som inte kräver kreditkort
bilbälte säkerhet i Alabama
bakhjulsdrift tips
hur du får ett CDL b-körkort