hur man tar Colorado online tillståndet test

hur man tar Colorado online tillståndet test

Få ditt körkort är ett roligt och spännande tid i livet. Det första steget innan jättekliv är att få utbildade och få din Colorado förarens tillstånd. Även om du inte kan faktiskt ta Colorado online tillståndet testet kan du förbereda för det genom online övningsprov. Du kan även ta din Colorado förarens säkerhet online kurs i bekvämligheten av ditt hem med hjälp av dina föräldrar och kära

Du behöver:.
Driver handbok
. Social Security-kort.
Födelseattest.
Intyg om medborgarskap, om tillämpligt.
Utsagan om ansvar och förmyndarskap.


1.
Plocka upp en kopia av Colorado Driver handboken från din lokala avdelning av motorfordon (DMV). Det finns ingen avgift för handboken. Handboken finns också tillgänglig gratis online på Colorado webbplats under Department of Revenue Avdelningen för motorfordon.
2.
Läs handboken och använda den för att studera för din chaufför tillstånd test.
3.
Ta praktiken tester online. Det finns flera källor att välja mellan, inklusive TestQuestionsAndAnswers. com, DMVDrivingTests. com, och den inofficiella DMV Guide. De flesta av de mindre undersökningen finns tillgängliga utan kostnad, och de större tester är tillgängliga för en mindre avgift.
4.
När du känner att du är redo att ta förarens tillstånd tentamen, fortsätt att institutionen för motorfordon. Det finns tre olika typer av förarens tillstånd. Förarens utbildning finns fram för minderåriga i åldern 15 och 15 1 /2 som redan har en förares säkerhet program. Förarens Awareness Tillstånd finns för personer i åldrarna 15 1 /2 och 16 som har genomgått en 4-timmars program Driver medvetenhet. Slutligen är Minor Instruktioner Tillstånd finns för de mellan 16 och 21 år. Oavsett vilken Colorado Körkortsprogram du kommer att få, kommer du att få en klar Intyg av ansvar och förmynderskap DR2460. Blanketten finns online på Colorado webbplats under Department of Revenue Avdelningen för motorfordon.


Relaterade artiklar


hur man kan öka gas körsträcka på autos bränsleinsprutning
Hur får man en CDL i Indiana
säkraste konvertibler
hur man gör en dyna bilbälte
Fakta om vårdslös tonåring körning
barn booster bilbarnstol säkerhet
bakkanten olycksfallsskador
hur man vinner en trafik biljett i domstol
hur man gör en extra bilnyckel
Vilka är fördelarna med buckling ditt säkerhetsbälte?