hur man låsa upp en bil när knapparna är inne

hur man låsa upp en bil när knapparna är inne

Livet blir upptagen och ibland kan man glömma enkla saker som du gör varje dag, som att ta nycklarna från tändningen före låsning bilen. En enkel, delad andra hjärnan förfalla som leder till dig låsa dina nycklar i bilen kommer att förstöra din dag genom att göra dig frustrerad och orolig. Att veta hur till låsa din bildörr när knapparna inuti är kommer att göra situationen mindre stressande och kommer att spara pengar genom att inte behöva ringa en låssmed eller bryta några Windows

Du behöver:. .
Wire galge


1.
räta kabeln klädhängare från sin ursprungliga form för att göra det så rakt som möjligt.
2.
Böj kroken slutet av galgen i en loop. Detta steg gäller bilar som har pull-up lås ligger vid fönstret. Om du har en pull-up lås, vidare till steg 4 efter att ha slutfört detta steg. Om du har en utdragbar lås eller en bil som låser när insidan luckan Handtaget dras, sätt igång och vidare till steg 3.
3.
Böj kroken slutet av hängare till en mindre krok som kommer att vara lättare att Mange.
4.
Montera modifierade tråd klädhängare mellan toppen av din bil dörr och taket. Var försiktig och dra försiktigt i så du inte river gummi isolering som kommer att vara i vägen. Din bil gjordes inte låsas upp från utsidan men med tålamod och finess, kommer du att kunna få den hängaren igenom.
5.
Tryck modifierade klädhängare nedåt tills ögla eller krok kan nå låset. Manövrering av klädhängare är knepiga, så se hur galgen reagerar när du svänger och vrider den, då navigera galgen i position med låset.
6.
Montera slingan under början av låset. Detta steg är för bilar med pull-up lås, om du har en utdragbar lås eller en dörr som låser genom att dra in dörrhandtaget, hoppa till steg 8.
7.
Vrid slingan så att den inte glider av låset när du drar i hängare upp. När öglan är säker runt låset och låst på plats, dra hängare upp och titta på låset dyker upp.
8.
Placera kroken under lås eller, om din bildörr låser upp genom att dra in handtaget, placera kroken under handtaget. När kroken är på plats, dra galge så att kroken trycker låset i upplåst läge, eller så kroken drar insidan handtaget för att öppna dörren.

Tips och varningar


 • Om allt annat misslyckas samtal, en professionell låssmed. Priserna, ankomsttid och professionalism kommer att variera så ring runt för att hitta en låssmed som passar dina behov.
 • Var försiktig när du ringer en låssmed. Vissa låssmeder är långt ifrån professionella och professionalism är viktigt som ett oprofessionellt lås smed kan skada bilen och sedan bara lämna. När knapparna är låsta i din bil du inte har tid att noggrant kontrollera alla ut, men du kan få en uppfattning om professionalism av uppträdande på telefonen. En röd flagga är om du är osäker på om du ringer ett företag eller bosätta sig genom det sätt på låssmeden svarar i telefon.


 • Relaterade artiklar


  Så här skickar du en bil från USA till Cartagena
  hur man dra en Chrysler PT Cruiser
  Vilka är fördelarna med buckling ditt säkerhetsbälte?
  hur man kan öka mpg för bilar
  hur man kör en femväxlad manuell
  fordonsbelysning krav
  Föraren säkerhetsbestämmelser
  säker körning tips i dåligt väder
  Hur man använder en nylon bogsera rem
  defensiv körning kurser i Beaumont, Texas