hur man använder 4wd i en banbrytande

hur man använder 4wd i en banbrytande

Chevy Trailblazer drabbade bilmarknaden under 2002 och visade sig i många recensioner att vara en mycket tålig och kraftfull fordon. Den Trailblazer, som drivs av en rak sexcylindrig motor kan generera över 275 hästkrafter, och finns i både 2-och 4-hjulsdrift. Den 4-hjulsdrift förmåga Trailblazer är enkel att använda tack vare ett vred och fordonet automatiskt byter växel när överskridanden upptäcks. Det är bäst att använda en Trailblazer i 4-hjulsdrift läge på oländig terräng, grusvägar, eller på sluttningar. 4-hjulsdrift rekommenderas inte för normal körning på resor eller vardag
1.
Leta reda på vridknappen märkt 4-WD, eller 4, beroende på vilket år din Trailblazer, har tillverkats i. Beroende på året kommer detta ratten antingen vara placerad på mitten instrumentbrädan eller i närheten av Automatisk växling.
2.
Vrid ratten medurs för att engagera 4-hjulsdrift. Ratten har en ring runt det som lyser när den är inkopplad.
3.
Kör långsamt över ojämna eller gropiga grusvägar. Trots sin 4-hjulsdrift kapacitet har Trailblazer relativt låg markfrigång och kan lätt gnugga hårt på stenig terräng. Sakta stiger lutar också. Fast uppstigningar i stigningar kan lägga stor belastning på transmissionen och får förstöra fordonet om det skjuts för hårt för länge.

Tips och varningar


 • 4x4 Trailblazer med lager däck är inte byggd för att vara ett robust terränggående fordon. För en bättre terränggående erfarenhet, anpassa däcken för att passa den terräng du kommer att resa igenom och överväga att höja fordonet något uppåt för att medge högre markfrigång.


 • Relaterade artiklar


  Varför är krockkuddar viktiga?
  defensiv körning kurser i Beaumont, Texas
  hur man får bilen ur lera
  de flesta stulna bilar lista
  hur man kör en femväxlad manuell
  hur man kan beräkna tid fordonet stannar
  utrustning lagar för släpvagnar
  hur man smälta is snabbt på en väg
  Oregons förare försäkring lagar
  virginia strålkastare lagar