Hur får man en licens för golfbilar

Hur får man en licens för golfbilar

I en energimedvetna och miljövänliga värld, golfbilar är ett säkert och billigt alternativ till bilar som både barn och vuxna kan köra. Det finns en mängd av golfbilar tillgängliga på marknaden för konsumenterna i dag. De tre vanligaste typerna är gasdrivna, elektriska och soldriven

Du behöver:. .
Körkort
Försäkring.
Lokala DMV kontoret.
Social Security Number.
Kreditkort.

information


1.
Golfbil tillstånd och registrering varierar enligt stat. Kontrollera lokala DMV kontoret för reglerna för området. De flesta stater kräver ett giltigt körkort och golfbil försäkringar.
2.
Forskning där det är tillåtet för golfbilar att drivas ur kurs. Privata och offentliga vägar har sina egna regler. Utvärdera huruvida eller inte en golfbil kommer att vara ett effektivt transportmedel i närområdet.
3.
Reda på om din stat eller stad har en separat ansökan för en golfbil licens. Vissa områden bypass detta steg. Ansökan blir vanligtvis tillgängliga på stadens hemsida.

Tillämpning


1.
Vid behov förnya körkort. Gå till DMV webbplats. Klicka på lämplig stat och följ instruktionerna. Se till att ha ett kreditkort och personnummer på ägaren till hands.
2.
Vill försäkra golfbil, ring ditt försäkringsbolag. Golfbil försäkring kan köpas från sport försäkringsbolag eller förlängas från villaägaren politik. Ansvarsförsäkring rekommenderas också.
3.
Vissa stater kräver tillstånd att köra en golfbil. Skriv ut ett formulär från DMV hemsida och fyll i den. Lämna den på det lokala DMV kontoret.
4.
Om staden kräver en separat licens golfbil, fyll i ansökan och lämna den där så är lämpligt. Detta kan inte alltid vara den lokala DMV, men istället stadshuset.

Tips och varningar


 • Ett alternativ till en golfbil är en stadsdel Electric Vehicle (NEV) , som är batteridriven och arbetar utan fossila bränslen. Regleringar varierar från staten.
 • Bara köra golfbilar på vägar där hastighetsbegränsningen är 35 km /h eller lägre.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan öka gas körsträcka på autos bränsleinsprutning
  online förarens utbildning utbildning
  Varför ska folk använda säkerhetsbälte i bilen?
  Varför är krockkuddar viktiga?
  hur man hittar vägbeskrivningar till platser
  hur du kan få min 95 Tahoe i 4 hjulsdrift
  bakhjulsdrift tips
  hur man låsa upp en bil när knapparna är inne
  Hur får man en ny körkort i Illinois
  hur man lär sig bilen körkunskaper