Hur får man en dubblett titel från Florida

Hur får man en dubblett titel från Florida

Om du bor i Florida och har förlorat ditt fordon titel, kan du kontakta Florida Department av motorfordon för att få en ny kopia. Du måste fylla i ett formulär och skicka in en avgift på $ 29,25 för att få ett exemplar. Detta kan göras antingen genom att fylla i och skicka ett formulär eller besök ditt lokala DMV kontoret under kontorstid för att få en dubblett form titel begäran
1.
Plocka upp ett exemplar form titel begäran från ditt lokala Flordia DMV kontor.
2.
Fyll i formuläret med giltig information. Se till att du anger att du begär en dubblett titel.
3.
Förbered en check eller pengar för att de dubbla titel avgift. Avgiften är $ 29,25. Du måste göra din check eller postanvisning betalas till Florida Department of Motor Vehicles. Om du skickar en check måste du ange ditt namn, adress, födelsedatum, och föraren licensnummer.
4.
Skicka din ansökan och utbetalning till ditt lokala landstingsskatt samlare kontoret. Alternativt kan du posta din ifyllda formuläret och betalning till följande adress:

Florida Department of Highway Safety och motorfordon
Neil Kirkman Bygga
2900 Apalachee Parkway
Tallahassee har FL 32399-0500

tips och varningar


 • Floridia Institutionen för Highway Safety och motorfordon hemsida ett ansökningsformulär som du kan ladda ner och skriva. Detta kan användas som ett alternativ till att plocka upp ett formulär på en lokal DMV. Det är i PDF-format, så du behöver Adobe Acrobat Reader för att se formuläret.
 • Om du inte vet var denna kontor har Florida Department of Highway Safety och motorfordon hemsida en lista med platser för lokala kontor.
 • Du kan besöka ditt lokala DMV gren för att få en form under kontorstid
 • Om du har några frågor, ring (850) 617 -. 2000
 • exemplar titel kommer att skickas till dig. . Om du är i behov av titeln omedelbart, kan du betala en extra $ 7 till få din titel omedelbart. Detta måste göras personligen vid tidpunkten för din dubbla titel förfrågan på ditt lokala kontor.


 • Relaterade artiklar


  körfältet regler
  Hur får man en hyrbil efter en olycka
  Studieguiden för ett CDL tillstånd
  hur man byter bakre bromsarna på en Volkswagen MK4 gti
  Hur får man en Hazmat licens
  Färgtoning lagar i Kansas City
  umbäranden licensbegränsningar
  hur du tar bort en nyckel från antändning av en 2006 ford focus zx4
  hur man dra en 2008 Ford Taurus
  faror av krockkuddar