hur man installerar bilsäten i ett sienna

hur man installerar bilsäten i ett sienna

Du kan installera bilbarnstolar i en Sienna på flera sätt. Oavsett det år Sienna är spärren ankare och platser säte är i regel desamma, med några få undantag. Lyckligtvis, på grund av utrymmet i Sienna och bilsätet sinnade teknik som gick in för att tillverka den här van, är det möjligt att utnyttja alla i passagerarzonen tryggt och säkert, även när bilbarnstolar är monterade.

Konfigurera Car Seat Läge


1
Bestäm lokalisering av säten. Bebisar 20 pounds och under ett år bör vara i bilbarnstolar monteras bakåtvänd. Av denna anledning kan det vara enklast att installera bakåtvända bilbarnstolar i tredje raden.
2.
Hitta LATCH ankare. I de flesta Sienna modeller är LATCH ankare placerade på passagerarsidan och mitt säte i tredje raden, och på båda kaptens stolar i mitten raden.
3.
Påbörja installationen av bil plats med hjälp av stegen nedan för bakåtvänt, framåtvänd, låset och axelbältet.

bakåtvänd bilsätet Base


1.
Placera basen bilbarnstol på önskad plats. Trä LATCH klipp genom öppningarna på vardera sidan av basen och ansluta till ankare (finns under klädseln panelen där ryggstödet uppfyller sätet).
2.
Om en axelrem är används, tråd axeln och höftbältet upp under basen, genom öppningen, över basen och ner genom den intilliggande öppning, slutar genom att klicka på bältet i spännet. Dra ner på axelremmen tills det klickar och låt den tråden tillbaka i bältet upprullningsdonet.
3.
Knäböj i socklar eller tryck fast den ordentligt mot sätet samtidigt dra upp på spännband eller axelbältet.
4.

Testa att se till att stolen inte har för mycket att ge i den genom att flytta den från sida till sida och framifrån och bakåt. Om mer än en tum av rörelse finns i någon av dessa riktningar, sätta större press på basen och dra åt igen tills rätt spänning uppnås.
5.
Placera babyskyddet i bilbarnstol bas. Kontrollera att transportören ligger i 45 graders vinkel. Om vinkeln är för brant, avinstallera bas, rulla ihop en handduk eller placera en vattentät nudel mellan botten på och sätet, och upprepa stegen ovan.

Bakåtvänd Cabriolet Car Seat


1.
Placera bilbarnstolen på önskad plats. I en Toyota Sienna, att det enklaste stället har fler än ett barn i en bakåtvänd stol är i tredje raden, eftersom den inte blockerar vägen till baksätet som den andra raden gör.
2 .
Anslut LATCH klippet till varje sida av LATCH ankare, om inte installeras i förarsidan tredje raden där ingen LATCH kapacitet finns. I detta fall säkra LATCH klippen till låsläge på baksidan av det konvertibla bilbarnstolen, tråd axeln och höftbältet genom och avsluta genom att klicka på låset på plats.
3.

Knäböj i bilsätet och dra upp ankaret bältet eller axelremmen för att dra åt. Se till att du inte är på knä på bältet under bilen klädseln, eftersom detta förhindrar bandet från åtstramning.
4.
Testa täthet av vickar sidan bilbarnstol till sida och framsidan till baksidan. Om mer än en tum av rörelse i endera riktningen finns, högre tryck till sätet och dra åt remmarna tills adekvat spänning är uppnådd.
5.
Se till att bilbarnstolen vilar på en 45 graders vinkel. Om vinkeln är brantare än 45 grader, avinstallera, placera en hoprullad handduk eller vatten nudel mellan basen på stolen närmast ryggstödet av Sienna sätet och installera.

Framåtvänd Cabriolet Car Seat


1.
Placera sitsen på önskad plats. Innan du installerar till sätet för Sienna, tråden underförankringsbanden bältet och fästclipset (finns på övre baksidan av konvertibla bilbarnstolen) under nackstödet. Detta kommer att anslutas sista
2
Trä LATCH bältet genom den rätta vägen på bilsätet. . Observera att en annan bälte väg är som används för bak-och framåtvända bilbarnstolar .
3.
Anslut LATCH klippet till motsvarande ankaret, om inte förarsidan tredje parkett används. I detta fall klipp Haken bältet i de låsta läge på baksidan av det konvertibla bilsätet. Trä knä och axelbältet genom den rätta vägen och kontakt med spännet. Dra axelbältet hela vägen tills det klickar och låt det kontraktet.
4.
Knäböj i bilsätet och dra upp på bältet för att säkra. Se till att du inte är på knä på bältet sitter under tyget på de konvertibla bilbarnstolen, vilket skulle hindra tillräcklig skärpa.
5.
Flytta konvertibla sida bilbarnstol till sida och front tillbaka. Om mer än en tum av rörelse i endera riktningen finns, högre tryck i bilsätet och dra åt.

Anslut den övre tjuder bilbarnstolen på ankaret. I Sienna kaptenens stolar ligger i andra raden, är ankare ligger på den bakre basen av sätet. I den tredje raden, är ankare ligger ca en fot upp från golvet i bagageutrymmet, bakom passageraren och mellersta platser. Det finns inga bakre ankare på förarsidan tredje parkett. Dra upp på bandet för att dra åt.

Tips och varningar


 • Tänk på hur ofta du kommer att behöva spänne barn i, och välja den plats som erbjuder bästa säkerhet för ditt barn och mest bekvämlighet för dig.
 • Kontrollera att bilbarnstolen installationen inte stör körningen eller säker reträttväg från bilen.
 • Har din installation kontrolleras av en fackman. Att hitta en bil plats säte kolla i ditt område, se Resurser nedan.
 • alltid barn kollapsat i sina bilbarnstolar.
 • Placera aldrig en bakåtvänd baby i framsätet där en luftkudde används.
 • baksätet är den säkraste för barn under 12.


 • Relaterade artiklar


  Straffet för vårdslös körning i Michigan
  vad är syftet med CV-leden?
  hur man kör en vanlig bil
  säkerhetsbältet säkerhetstips
  minnesota registreringsskylt information
  hur man kör en handbok i trafiken
  skolbussen vinterkörning tips
  hur man kör en vanlig övergång bil
  Hur får jag en ersättning förlorad bilnyckel gjort?
  historia av bilar säkerhetsglas