hur man dra en Chrysler PT Cruiser

hur man dra en Chrysler PT Cruiser

Chrysler PT Cruiser är en fyra-dörrars herrgårdsvagn vars retro styling hyllar skåpbilar från 1930-talet. Medan nästan alla fordon kan släpas på en bil bärare, en trailer som stödjer hela fordon utanför på trottoaren, möjliggör den främre-wheel-drive plattformen av PT Cruiser det att dras på en dolly. Bogsera dollys lyft endast de två främre hjul på fordonet utanför trottoaren och lämnar de bakre hjulen jordade

Du behöver:. .
Dragfordon
Bogsera dolly.


1.
Fäst dolly ljus, bogsering kedjor och bogsera dolly till ett ordentligt utrustat dragfordon. Rikta dolly och dragfordon i en rak linje och på en plan yta efter att de har ordentligt med varandra
2
Leta framdäcket banden bort från däcket plattformar. . de kan behöva rullas ut från förankringsmekanismen spärrhandtag.
3.
Tilt däcket plattformar ner till trottoaren genom att frigöra dem från Dolly.
4.
Kör PT Cruiser mot däcket plattformar med hjälp av en guide. Sakta kör upp plattformarna tills de lyfts från trottoaren och framhjulen nå hjulet stannar och är centrerade på Dolly.
5.
Säkra däck plattformar genom att låsa dem och engagera PT Cruiser parkeringsbromsen. Manuella transmissioner bör flyttas till lägsta möjliga framåtväxeln och automatiska växellådor ska vara i parken.
6.
Center däcket band över PT Cruiser framhjul och fäst dem med tie- ner spärrhandtag, lämnar inget slack.
7.
Fäst säkerhet kedjor från bogsera dolly till PT Cruiser ram, vilket gör att en liten mängd spela. Säkerheten kedjor bör inte kors, blockera eller hindra någon del av Cruisers underredet.
8.
Släpp PT Cruiser parkeringsbromsen.
9.
Bärga PT Cruiser när de utför säkerhetskontroller efter de första 100 meter och sedan efter 5 miles. Ytterligare säkerhet inspektioner bör göras varje 50 miles.

Tips och varningar


 • Kontrollera att bogsera fordonet har en dragkapacitet tillräckligt hög för att bogsera PT Cruiser och ordentligt utrustade för bogsering.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar ett spädbarn återhållsamhet i en 2002 chevy truck
  racerbil tech tips
  korrekt användning av säkerhetsbälten
  Definitionen av antispinn i bilar
  säkraste begagnade bilar för tonåringar
  fordons underhåll checklistan för säkerheten
  hur man ska förstå radarvarnare
  skolbuss lagar
  rensar ett ansvar avgift
  hur man kör en Toyota Prius på isiga vägar