hur bandet en rullstol i rullstol van

hur bandet en rullstol i rullstol van

Säkerhet är högsta prioritet när den transporteras rullstolsburna i rullstol van. Om rullstolen glider i bilen, både användaren och folket ridning med honom eller henne kunde bli sårad. Säkert band in rullstolen i rullstol van hjälper minska risken för att rullstolen rör sig medan fordonet
1.
Tryck rullstolen på rullstol hiss eller ramp att komma in på van med rullstolen. Se till att den enskilde är säker på rampen genom att låsa rullstolens bromsar. Titta användaren medan hissen är igång, och hålla fast vid armen på rullstolen så att du kan bidra till att stabilisera ordförande.
2.
Placera rullstolen i van så nära som möjligt till säkerhet remmar bultade i golvet. Kontrollera att rullstolens lås är på plats och att fyra remmar med krokar är bultade på golvet, samt de regelbundna bältet som går runt den person som är i rullstolen. Den vanligaste rullstol remmar i skåpbilar är justerbara. Den justerbara band har en mekanisk anordning nära golvet. Dra på bandet att göra det längre, som ett bilbälte i bilen. Tryck på knappen på enheten för att rulla bandet in eller manuellt rulla in bandet med hjälp av ratten på sidan av enheten.
3.
Placera kroken på änden av remmen på barer som går tvärs över botten av en rullstol. Säkra alla fyra krokar på samma sätt. Två av banden kroken till framför rullstolen och två remmar krok på baksidan.
4.
Dra åt bandet med den mekaniska enheten längst ner på bandet. Använd hjulet för denna uppgift. Sätt bältet över individens knä och bröstet och fäst den. Justera bältet så att det passar bekvämt. Försök att flytta rullstolen se till att den är stabil. Dra i banden tills de är täta, men inte obehagligt så för den resande.

Tips och varningar


 • Transportera inte en person i rullstol van såvida inte rullstolen sitter fast ordentligt.
 • Om du inte kan justera remmar eller säkerhetsbälten för att passa den enskilde kontakta ägaren av bilen.


 • Relaterade artiklar


  suv vs minivan säkerhet
  parkering tips
  hur man kör en motorcykel med framhjulet i luften
  Hur man använder en nylon bogsera rem
  trafiksäkerhet lagar
  Vilka är fördelarna med att köra bil växelspak?
  bil förbättringar av säkerheten
  den grundläggande hastighet lag i Kalifornien
  bilbälte säkerhet i Alabama
  florida motorcykelkörkort krav