Hur får jag en ersättning förlorad bilnyckel gjort?

Hur får jag en ersättning förlorad bilnyckel gjort?

Dagens bilar använda ett av flera avancerade system bilnyckel. En laser tangent använder en laser för att låsa upp bildörren. En Keyless inträde radiofrekvens bilnyckel använder en transponder som skickar en särskild frekvens till bilen för att låsa upp dörren. Varje knapp har också ett speciellt mönster skär in i ytan om du öppnar dörren på gammalt sätt med själva nyckeln. Hursomhelst, att få en ny uppsättning bilnycklar för att ersätta en förlorad kräver samma förfarande
1.
Hitta din bil information inklusive märke, modell och år tillsammans med VIN-nummer. Fabrikat, modell och VIN är noterade på ditt försäkringskort, din återförsäljare faktura eller bil registrering.
2.
Informera återförsäljare av din situation och fråga om bilen viktigaste ersättningen service. Om dealern installerat Keyless-systemet, kommer han att kunna ersätta dina nycklar.
3.
Kontakta en låssmed Keyless system för inresa som Keyless Ride, Autotransponder. com eller EasyCare. Dessa företag ersätter Keyless bilnycklar online genom märke, modell och år, och har flera platser runt om landet. Ring dem med ditt fordon information och ha din nya nycklar gjorda och skickas till dig.
4.
Begäran bilnyckeln koder från den återförsäljare som sålde du bilen eller från den bank som lånade dig pengar för din bil. Ta dessa nyckel koder till en professionell låssmed i ditt område och har nya bilnycklarna görs på plats. Detta är ett alternativ för många men inte alla fordon.


Relaterade artiklar


hjälm regler
offentliga skolskjutsar lagar
information om mobiltelefoner och bilkörning
Hur är vindruta gjort?
historia av bilar säkerhetsglas
vad är syftet med CV-leden?
hur man kör en pinne ordentligt
hur man kör en vanlig övergång bil
tecken på bränslefilter fel
historien om förarprov