racerbil tech tips

racerbil tech tips

Du behöver:
Driver's handbok
. Social Security-kort.
Gäller federala medicinska kort.
Instruktion tillstånd.
Intyget.
En CDL licens.

bilspel tar många former, från amatör tuners som samlas för att testa nya modifieringar i Formel 1 och NASCAR stock car professionella kretsar. En sak alla förare har gemensamt är ett team av tekniker som arbetar för att göra varje bil utföra upp till sin potential. Det finns flera grundläggande tips som kan hjälpa någon racing Tech Team göra sitt jobb.

känna till reglerna

Ett av de färdigheter som en racing tech team behöver utveckla är en djupgående förståelse av reglerna för racing och hur man ska möta eller böja dem. Medan bryter mot reglerna riskerar diskvalificering eller en förlust av poäng, är det viktigt att veta vilka regler som tillämpas och hur du trimma din motor på gränserna. Se till att hela Tech Team läser fullständiga regler och föreskrifter för Racing League. Försök också att förutse framtida regeländringar för att undvika att investera i en design som sannolikt kommer att kräva omfattande omarbetning för att möta framtida begränsningar.

Sand Däck

En ras bilens däck är bland dess viktigaste komponenter, som ger dragkraft för acceleration och hastighet. Förutom att välja det bästa däck till din bil och bana yta, anser slipning bilens däck då och då. Som däcken blir varma under användning och sedan svalna av efter ett lopp, börjar yttre skal av gummi för att bota och bildar ett hårt ytskikt med mindre dragkraft. Enligt Stock Car Racing, slipning bara från 0,01 till 0,015 inches kan resultera i förbättrad dragkraft, speciellt om du också använda en mjukgörande förening för att hålla gummi frisk och mjuk.

generatorer

Arbetet med att bestämma den bästa kombinationen av ett batteri och generator att förse din racer med effekt utan att lägga för mycket onödig vikt. I vissa fall kan det vara bättre att använda ett mindre batteri med en större generator. Andra bilar kommer att köra bättre utan en generator på alla, och ett stort batteri för att driva kylsystem och radio, tillsammans med en separat 18-volts batteri som endast el för antändning.

Aerodynamik

Designa en aerodynamisk racer är en fråga om omfattande tester och försök och misstag. Se till att ta hänsyn till frågor som viktöverföring och vilken typ av varv du behöver göra när du justerar en spoiler eller frontpaneler kroppen. Överväg att använda ett datorprogram för att simulera testning vindtunnel som du gör små ändringar i kroppen av din bil. Eller placera kroppen av dina racer (eller en liten modell) i en vindtunnel för att identifiera problemområden som kan bromsa bilen i verkliga förhållanden.


Relaterade artiklar


racerbil tech tips
skolbussen vinterkörning tips
Straffet för vårdslös körning i Michigan
hur man kan beräkna körsträckan mellan två orter
Så här skickar du en bil från USA till Cartagena
offentliga skolskjutsar lagar
virginia strålkastare lagar
Hur är bilen krockkuddar ström?
suv vs minivan säkerhet
Regeringen auto säkerhet