tyskt körkort lagar

tyskt körkort lagar

tyska motorvägar är kända världen över för hög hastighet cruising genom vackra europeiska landskap. Naturligtvis kör i Tyskland innebär mer än att zippa längs i en flott BMW, det finns byar, städer och många regler av vägen som skiljer sig från andra länder. Med en liten studie och fokus, kan resenärer och utlänningar förbereda sig för att sätta sig bakom ratten om de bor i Berlin eller Bayern.

Licensiering

Många amerikaner kan överföra sina amerikanska licens för en tysk. De med licenser från Kanada eller staterna Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Idaho, Illinois, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Michigan, New Mexico, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, South Carolina, South Dakota, Utah, Virginia, Washington State, West Virginia, Wisconsin och Wyoming kan visa sin licens för att få en tysk, som kan de från Puerto Rico. Amerikanerna kom från Connecticut, Florida, Indiana, Minnesota, Mississippi, Missouri, Nebraska, North Carolina, Oregon, Tennessee eller Washington D. C kommer att behöva ta ett skriftligt men inte en provkörning på väg. Från andra stater kommer att behöva ta både skriftligt och vägprovet.

Biljett-och Böter

Om biljetten eller givem böter för körning brott i Tyskland, till exempel parkering i ett handikappat plats eller kör mot rött, se till att de betalar de avgifter så snart som möjligt. Inte göra det kan öka kostnaderna för påföljden. Underlåtenheten att betala multiplar böter under en lång tid kan leda till en ytterligare tung avgift, kallad Bussgeld, förlusten av licensen och i de mest extrema fall, fängelse.

Passing på Autobahn

Även om Autobahn kan se ut som en no hold spärras hög hastighet banan, det finns strikta lagar som styr dess förare. Enligt webbplatsen tyska Way "långsamma fordon ska alltid gå till höger, och snabbare fordon kan passera till vänster bara. Det enda undantaget är när båda körfält går långsamt (under 60 km i timmen, 35 mph). I sådana fall förare tillåts passera till höger, men med en hastighet som inte är högre än 20 km per timme snabbare än trafiken i vänster körfält. "

Diverse Lagar

Det finns många små lagar som effekt att köra i Tyskland som kan bära branta böter. Användningen av mobiltelefoner, med undantag för headset, är strängt förbjuden under körning i Tyskland, och säkerhetsbälten är lagligt krävs för alla passagerare. barmhärtige samariten lagar kräver de som kommer på en olycka som inte redan skött av proffs, att stanna och hjälpa till.


Relaterade artiklar


Fakta om vårdslös tonåring körning
Hur är bilen krockkuddar ström?
tyskt körkort lagar
Så här skickar du en bil från USA till Cartagena
hur man kör en sexväxlad manuell växellåda
offentliga skolskjutsar lagar
parkeringsautomat regler i Chicago
tecken på bränslefilter fel
suv vs minivan säkerhet
kia bilsäkerhet