offentliga skolskjutsar lagar

offentliga skolskjutsar lagar

Du behöver:
körkort eller körkortstillstånd
. Bilförsäkring.

Offentlig skolskjutsar är inriktad på säkerhet för studenter, ta dem från sina hem till skolan och tillbaka igen varje dag. Varje lokal skoldistrikt har sin egen transport, samtidigt statliga lagar reglerar användningen av skolbussar och lagar trafik att andra förare måste följa.

Walking Policy

Lokala distrikt satt sin egen politik för studenter att gå till skolan. Den är beroende av placeringen av skolan (stads-, förorts-eller landsbygd) och elevernas ålder. Skolor ger i allmänhet gratis buss service till studenter som bor ett visst avstånd. City skolor kan fungera tillsammans med kollektivtrafik för att leverera service till och från skolor under rusningstid för student ryttare.

Skolbussar

städernas förorter brukar leverera en flotta av skolan bussar för att transportera de flesta studenter. Bussarna följer särskilda trafikreglerna i varje stat, vilket inte är tillåtet att göra högersvängar i rött ljus, är skyldig att stanna vid järnvägen korsningar och att vara begränsade till vissa filer för färd på motorvägar.

Andra förare måste också följa särskilda lagar när de möter en skolbuss. Förare får inte passera en skolbuss när dess lamporna blinkar eller när den är stoppad för att låta studenter på eller av. Att främja säkerheten student passageraren, kan böter för osäkra att köra nära en skolbuss vara mer extrema än liknande trafikförseelser när skolbussar inte är inblandade.

Bussförare

Skola bussförare är föremål för särskild lagstiftning för att säkerställa student säkerhet. Vissa stater kräver bussförarna att visa en historia av bra körning eller att inneha en kommersiell körkort, vilket kräver ytterligare tester. Bussförare är ansvarig delstatliga lagar som mandat den maximala kapaciteten för bussar och krävde säkerhetsutrustning, inklusive första hjälpen kit, säkerhetsbälten och brandsläckare. Bussförare är också föremål för lagstiftning i vissa stater som hindrar dem från att använda en mobiltelefon under körning.

Skolområden

De flesta stater genomdriva en lag som sätter lägre hastighetsgränser i närheten av skolor. Skolområden är oftast märkta med skyltar som visar på en hastighetsbegränsning på 30, 25 och 20 mph. Föraren måste följa dessa hastighetsgränser när barn är närvarande eller på skoldagar under vissa dagtid. Förare kan också stöta på strängare straff för fortkörning i en skola zon eller kränka parkering förordningar närheten av skolor, såsom blockering bussfiler eller lastzoner.


Relaterade artiklar


offentliga skolskjutsar lagar
suv vs minivan säkerhet
Hur är bilen krockkuddar ström?
tecken på bränslefilter fel
Så här skickar du en bil från USA till Cartagena
kia bilsäkerhet
hur att överföra en Jeep Liberty i fyrhjulsdrivna
Fakta om vårdslös tonåring körning
hur man kör en vanlig övergång bil