Hur får man en gratis utökad snabb garanti citat

Hur får man en gratis utökad snabb garanti citat

En gratis förlängd garanti offert för din bil är lätt att få men du behöver veta ett par saker innan du får en, om inte du citerar inte kan vara värt att skaffa. Så, innan du får en gratis utökad citat bil garanti att du tar ett par enkla steg

Du behöver:.
Bilmärke och modell
. Utökad garanti citera webbplats.


1.
Först bedöma din bil och avgöra vilka delar av det du vill skydda mest. En gratis förlängd garanti citat kan skydda enskilda delar, grupper av delar (t. ex. transmission och motor) eller hela bilen (stötfångare mot stötfångare) förlängd garanti.
2.
Om bilen används och mer än tio år gamla typiska problem kan uppstå i bränslepumpen, och detta är en av de dyrare delarna rätta till, eftersom att ersätta det hela bränslesystemet och avgaser måste tas isär. Om så är fallet, få en förlängd garanti citat på en enskild del, bränslepump garanti först, sedan se vad det kostar att skydda hela bilen.
3.
Äldre bilar ofta har problem med växellådor, särskilt om de drivs hårt. Detta är en annan enskild del av garantin offert kan du ta en titt på och jämför med stötfångaren mot stötfångare garanti.
4.
Bedöm din bilkörning. Om du är hårt på sändningar, välj en kostnadsfri utökad garanti offert på sändningar. Om du brukar bränna igenom huvudet packningar och motorer, och motorgaranti är svaret.

Tips och varningar


 • Skaffa en förlängd garanti citat från mer än ett företag att jämföra priser och välja det bolag med de bästa planerna.
 • Bo med välkända och väl-stödda förlängd garanti företag för att säkerställa det bästa skyddet.


 • Relaterade artiklar


  förhandlar Tips för att köpa en begagnad bil
  hur man beräknar bil betalningar med hjälp av en bil betalningar miniräknare
  hur man förhandlar för bil rabatter
  hur man beräknar köpa bil
  Hur man testar begagnade fordon kritiska vätskor innan slutlig försäljning - undvik citron
  Hur man använder en estimator billån
  ading1a "u003e Hur köpa dig en begagnad bil u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e lära sig knepen för att spara pengar
  hur ta reda på hur mycket moms en skyldig på en bil
  hur man inspektera en begagnad bil
  hur man köper en smuts billig bil