hur man på bästa kontanter bil

hur man på bästa kontanter bil

Köpa en bil innebär kommunicera med säljare om du vill få en hel del och komplettera massor av pappersarbete för försäljning. Om du betalar kontant för en bil så finns det några åtgärder att vidta som garanterar att du får bästa möjliga. Likaså säljer ett fordon ger på sina egna utmaningar och det finns tekniker som du kan använda för att få mest pengar ur bilen

köpa bil


1.
Ställ en budget på hur mycket pengar du är villig att spendera på en bil affär. Denna nya bil budgeten kommer att vara viktigt vid förhandlingar med säljare på bilhandlare.
2.
Besluta om bilen som du vill köpa. Besök flera återförsäljare tills du har hittat en inom prisintervallet på bilen budget som du angav.
3.
Beräkna ett kontanterbjudande för bilen som du vill köpa. En bra tumregel är att beräkna ett erbjudande som är 5 procent över återförsäljaravtalet faktiska kostnaden för bilen, inte MSRP (tillverkarens pris). Återförsäljarens verkliga kostnaden är bilens fakturan pris minus eventuella rabatter fabriken och stimulansåtgärder inte emot. Gratis verktyg från InvoiceDealers. com och Edmunds. com erbjuder gratis information om nya priser bil fakturan och fabrik-till-handlare rabatter och incitament.
4.
Förhandla med säljare eller försäljningschef och erbjuda kontanter uppgörelse som du har beräknat. Om de motförslag, ta ställning till erbjudandet och avgöra om det är för hög. Berätta aldrig för säljaren att du betalar kontant, som han ska försöka höja prislappen på bilen eftersom han inte kommer att kunna göra några back-end försäljning eller provisioner från finansieringsverksamheten erbjudanden.

sälja en bil


1.
Lista din bil till salu i tidningar och annonser. Skapa en catchy rubrik och fullständig beskrivning av bilen tillsammans med några foton om det tillåts. Inkludera priset på bilen i annonsen, men satte ett pris som är 5 procent till 10 procent över det faktiska belopp som du vill få utifall någon köpare pruta om priset.
2.

besvara samtal från intresserade köpare. Istället för att tillåta varje person att besöka bilen individuellt, säger till alla intresserade köpare som du finnas tillgänglig för att visa bilen på ett specifikt datum vid en viss tidpunkt. Nämn inte att andra köpare också kommer att vara där vid den tidpunkten.
3.
Visa bilen på visst datum som du anger och låta någon som är intresserad av att provköra fordon . Entertain erbjudanden från intresserade köpare. Om din bil är i utmärkt skick då du kan ha intresserade köpare bjuda mot sig själva som slutar i bästa kontant affär för dig.

Tips och varningar


 • inte underteckna något pappersarbete på ett återförsäljaravtal förrän du har läst villkoren i avtalet.
 • Låt inte en säljare på ett återförsäljaravtal prata dig att köpa ett fordon som är värt mindre än den summa pengar du erbjuder.


 • Relaterade artiklar


  hur man undviker att bli lurad när man köper en begagnad bil
  hur man kan räkna omsättningsskatt på fordon
  hur man registrerar ett hem byggt släpvagn
  hur man sparar pengar när man köper en ny bil
  hur man köper en bil utan bevis på inkomst
  hur man köper bilar med bästa gas körsträcka
  hur man köpa begagnade polisbilar
  auto lån tips
  hur man diagnostisera en utbuktning eller spruckit skiva
  Tips för att köpa en begagnad bil