hur man beställa en ny bil

hur man beställa en ny bil

Om du inte kan hitta den perfekta bilen på återförsäljarens mycket, har du möjlighet att beställa en ny bil från generalagenten. Du kan få alternativ, färgkombination och prissättning du vill ha för det pris du vill. Det är en enkel process, men det kommer att ta tid, upp till 12 veckor, beroende på tillverkaren

Att beställa din perfekta New Car


1.
Besök din lokala återförsäljare och gå igenom alla färger och tillval på modell du vill ha. Ta reda på om vissa alternativ som du gillar är fristående alternativ eller om de bara kommer i ett paket. Du kanske måste få ett komplett paket för att få bara ett alternativ som du verkligen vill. Ta Xenonstrålkastare som ett exempel på en 2010 Audi A4. De är bara tillgänglig om du köper Premium Plus paketet. Detta paket kommer ensamt att lägga $ 4000 att priset på bilen, så se till att du verkligen vill att dessa dekorativa lampor eller annat alternativ om du köper ett annat märke av fordon.
2.
Ta reda på tillverkarens tidigare pris (rekommenderat pris) och Faktura prissättning av fordonet du vill beställa. Bara för att du beställer din nya bil betyder inte att du inte kan förhandla på fordonets försäljningspris.
3.
Kontrollera om Lease Protection Plan eller betygssätt Protection Plan från försäljaren om du planerar på leasing eller finansiering din nya bil. Vissa banker kan du använda sina nuvarande specialerbjudanden även om du beställer en bil för en framtida tidpunkt.
4.
Luta dig tillbaka och vänta på din nya bil att komma fram. Återigen kan det ta upp till 12 veckor för din bil som ska byggas och skickas från fabriken beroende på märke och modell du beställer. Försök att vidta åtgärder för att se till att du har en transportsättet medan du väntar på din nya bil att komma fram.
5.
Var beredd att hämta din nya bil när den kommer. Om du är bortrest eller inte har råd att betala för fordonet när det kommer, kan du förlora din beställning. Återförsäljaravtalet har ingen skyldighet att hålla fordonet för dig.

Tips och varningar


 • Försök att besöka flera återförsäljare eller handla dina beställda bil online. Detta kommer att garantera att du kommer få den bästa och mest konkurrenskraftiga priser. Kontrollera om tillverkaren erbjuder någon typ av utomeuropeiska leveransalternativ. I vissa fall kan du ha en fullt betald resa till Tyskland för att plocka upp din nya bil, komplimanger av fabriken.


 • Relaterade artiklar


  hur man kontrollerar mekanik av en begagnad bil
  Hur köper jag en ny bil utan kredit tillgängliga för mig?
  hur man förhandlar med en bilförsäljare
  Nissan Murano vs Subaru B9 Tribeca
  hur man handlar i bilen när man köper en ny
  hur man bestämmer hur mycket bilen betalning du har råd
  hur man köper en bil som är?
  hur man köper en bil med en avskärmning på din kredit
  hur man får det bästa priset på en ny bil
  hur man kan njuta incitament auto skatt utfärdas av den ekonomiska stimulans propositionen