tips om att köpa polisbilar

tips om att köpa polisbilar

Polisbilar används hårt under sin tid på kraft, men de är också underhålls regelbundet och ges god vård. Som sådana är polisbilar prisade varor när de kommer upp för auktion. Checklistan för att köpa en liknar någon begagnad bil, men kom alltid ihåg speciella överväganden innan du skriver på den streckade linjen

Allmänt checklista

Besök en seriös återförsäljare. Polisbilar skickas ofta till regeringen auktioner, men det är fortfarande viktigt att kontrollera bakgrunden och eventuella garantier som erbjuds av en säljare.

Titta på flera saker på en begagnad bil innan man överväger det: säkerhetsfunktioner som krockkuddar och låsningsfria bromsar samt körsträcka, en bra mätare av fordonets ålder (de flesta förare sätta 12. 000 till 15. 000 miles på sina bilar årligen, men en polisbil kan ha dubbelt så höga räntesatsen). En sen-modell bil kan vara ett bättre fynd och innehålla samma funktioner önskas i en ny bil.

Kontrollera den mekaniska konditionen av fordonet, inklusive luftkonditionering, kylaren, bromsar och fjädring. Om du inte har kompetens att upptäcka sprickor och defekter, värva en mekaniker för att hjälpa till. Likaså däckens mönsterdjup bör kontrolleras för ojämnt slitage. Detta kan vara ett tecken på en skadad avstängning eller att ett däck anpassning behövs. Kontrollera om rost runt fendrar, stötfångare, runt lampor, under dörrar och i hjulhusen för rost. Detta är ett sätt att upptäcka en bil som har reparerats och ny rubrik efter en större kropp skador. Andra giveaways är sprickor, bucklor och stämmer karosspaneler. Också överväga kosmetiska frågor, såsom färgade klädsel, brännskador cigarett och repor färg.

Slutligen ger bilen en provtur innan de köper för att få en känsla för hur den hanterar på vägen och att upptäcka eventuella problem som inte finns i den första inspektionen. Som med alla bilköp, göra läxor på märke och modell och jämförelse butik för att få bästa

Polisbil Specifikt

Kolla polisen skidutrustning inuti bilen. Du hittar troligtvis högtalare, sirener , ljus och radioapparater. Erbjudandet varorna till återförsäljaren först som ett incitament att sänka priset. Eller dra ut utrustning och säljer den online senare.

Kontrollera bilen samt för smuggling kriminella kan ha smugit in mellan sätena (den är bättre än att ha den vid en trafik stopp). Men låt en polisstation göra kontroll för ämnen.

Polisbilar har några unika fel. De flesta har avaktiverat den bakre dörrlås, handtag och fönster makt för att hålla brottslingar från att fly. Också vara medveten om att bilens interiör ljus ofta har inaktiverats, så att en officer inte är lätt att se när hon öppnar en dörr.


Relaterade artiklar


hur man förhandlar om köp av en begagnad bil
hur man råd med bil
hur man kan jämföra rv prissättning
kan du handla i en leasad bil?
leasing kontra hyra en bil
tips om hur man köper en begagnad skåpbil
hur man köper en begagnad lastbil
hur man hittar övertagna bilar
hur man ska finansiera en ny bil
nackdelar med alternativa bränslen