hur man utformar en bilhall

hur man utformar en bilhall

Förutom att inneha avancerad design och en belastning på bekväma möbler, måste en bilhall ordnas för att behaga nycker av även de mest ivrigt svårt kund. I de senaste du kan komma undan med några få slå upp gamla skrivbord sitter vid skinande nya metallen i utställningslokalen, nu måste du överväga fördelarna med föremål såsom lekplatser för barn, Wi-Fi och mycket mer.

Du behöver:.
Arkitekt
Inredningsarkitekt.
Lekplats.
Internet-anslutning.

Ringa ett andra hem


1.
Du har aldrig en chans att göra ett gott första intryck och ingenstans är detta mer sant än när det handlar kunden vill köpa en bil. En bilhall (vare nya eller begagnade) bör inte bara visa framstående modeller (alla olåst som du inte vill att kunden tror att de inte är att lita på) men det bör också ha ett stilren, öppen planlösning så att köparen inte känner sig fångade.
2.
Ingen tycker om att köpa en bil från de låga mannen på totempåle, och ingenting säger att starkare än en man eller kvinna som arbetar i en kub. När du utformar bilhall se till att alla har ett kontor, men använder glasväggar där det är möjligt att skapa en öppen och luftig känsla.
3.
Kunder också är intresserade av att se antingen deras eller andra bilar få service. Många high-end lyx återförsäljare har installerat Windows i tjänsten garaget så att kunderna kan se vad mekanik gör att deras bilar. Detta lämnar andra saker att tänka på, såsom krävs verkställighet av en klädkod för mekanik gäller städningen och ett "nej svordomar"-regeln.
4.
När en person köper en bil från din återförsäljare transaktionen är sällan i slutet av din relation med en kund, då bilen kommer att behöva föras tillbaka för service och underhåll frågor . Som sådan måste det finnas en ren kund väntar lounge för service kunderna tillsammans med sådana bekvämligheter som Wi-Fi-anslutning och en lekplats.
5.
Bygga ditt showroom i glas kommer också hjälpa en bilhandlare spara pengar på el eftersom den tillåter värmen från solen för att lättare komma in i byggnaden. För varma sommarmånaderna, titta in snygga persienner eller kanske en värmepump som drivs med solpaneler på taket. Detta kommer också att spara mycket pengar i elkostnader.

Tips och varningar


 • med mat finns tillgänglig hos din återförsäljare (mer än automater) är ett bra sätt för att behålla kunder i utställningslokalen, i stället för dem använda sin hunger som en ursäkt att lämna. Allt som håller kunden under ditt tak längre är ett stort plus.
 • Växter är också ett härligt sätt att dekorera en bilhall. Använd dem tillsammans med andra dekoration hela. Dock vara misstänksamma att använda falska växter eftersom de inte förmedla exklusiv atmosfär du strävar efter. (De samlar också massor av damm, vilket kan göra din showroom ser smutsig. )


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera värdet på ett fordon
  hur man köper en bil på en köp-här-betal-här mycket
  hur man köper en begagnad bil i det dåliga ekonomin
  hur man läser en bils VIN-nummer
  hur man köper en ny bil
  hur man ska gå bil shoppa
  Hur 0 procent bilfinansiering arbete?
  auto lån FAQs
  hur man läser en bils VIN-nummer
  Hur kan jag få en bil lån med dålig kredit?