hur man sparar pengar när man köper en ny bil

hur man sparar pengar när man köper en ny bil

För vissa människor, köpa en ny bil är en svår sak. Det behöver inte vara. Genom att följa tipsen i denna artikel kommer du lämnar återförsäljaren fartyget med fordonet som du vill, till det pris som du vill, med ett stort leende på läpparna

Du behöver:. .
Tid till forskning
Bra lösa.
Förtroende.


1.
Använd återförsäljare och tillverkare incitament. Ibland för att sälja ett fordon, incitament erbjuder sig att hjälpa locka köpare till går till ett visst fordon. Detta kan vara i form av en kontant rabatt eller låg ränta finansiering. När detta erbjuds för dig, och du gillar den aktuella bilen, ta it. this är ett sätt att spara pengar.
2.
Inte betala prislappen. Många gånger prislappen på ett fordon (MSRP) är prissatt tusentals dollar under det pris du kan betala. Vad kan ni betala? Bara använda verkliga marknadsvärde. Detta är ett verktyg som används av Edmunds. com som kommer att berätta vad folk betalar för en viss typ av fordon i ditt område. Betala inte mer än vad som anges. Detta är ytterligare ett av sätten att spara pengar.
3.
få ordentlig valuta för dina inbyte. Varje begagnad bil har ett värde. Ta inte mindre för din inbyte. Gå till Edmunds. com. Sätt bilens uppgifter i verkliga marknadsvärde. Var noga med att mata in bilens skick, miltal, alternativ och färg. Du får sedan en kompromiss i pris. Detta är ett sätt att spara pengar.
4.
Förhandla ditt pris. Var självsäker. Du har gjort din forskning, och du vet vilket pris du ska betala. Betala inte över detta pris. Om dealern inte kommer att acceptera detta pris, säga tack men nej tack. Detta är ett sätt att spara pengar. Detta är ytterligare ett av sätten att spara pengar.
5.
Skriv i pappersarbete. Efter en överenskommelse har kommit överens om att har bilförsäljare leverera bilen till dig i ditt hem. Först då ska du underteckna kontraktet (som du inte riskerar att bli trakasserade av att behöva skriva det i återförsäljarens finansiera kontor). Grattis! Du har en helt ny bil som du betalat mindre pengar för. Detta är ett sätt att spara pengar.


Relaterade artiklar


BMW 330i problem
information om bilen vins
hur man köper en tonåring en bil
hur platsen en dålig begagnad bil
hur du anpassar min egen bil på nätet
Tips för att köpa begagnade bilar
hur man kan kontrollera en begagnad bil efter problem
hur man ska finansiera en ny bil
hur man köper en ny bil och få de bästa
Auto Lease alternativ