hur man hittar off-lease fordon

hur man hittar off-lease fordon

Off-lease fordon (de vars hyreskontrakt har löpt ut) är önskvärda begagnade bilar. De kan vara lika gammal som fem år, men i allmänhet är ett till tre år gamla. Deras körsträcka är ofta låg till måttlig och de är oftast i gott skick. Dessutom är de ofta fortfarande är under garanti. Om du är i marknaden för att köpa, det finns flera ställen att leta efter off-hyra fordon
1.
Kolla nya bilar återförsäljare. De säljer begagnade fordon också. När någon vill hyra en ny bil, de får det på nya bilar återförsäljare. Att återförsäljare kan köpa det gamla, nu off-lease fordon, kontrollera och certifiera det vara i gott skick och sedan sälja den.
2.
Fråga efter off-hyra fordon vid används- fordon återförsäljare. Begagnade fordon återförsäljare köpa ofta inventering på auktioner, som är där leasingföretag ofta skickar off-leasing bilar. Vissa används fordon återförsäljare annonsera att de är specialiserade på off-lease fordon.
3.
Köp på auktion, men var försiktig. Du kommer inte att tillåtas närvara vid ett grossister "auktion. Endast återförsäljare kan närvara vid dessa. Auktionerna du kan delta är detaljhandeln auktioner som säljer fordon från många källor, och vissa av dessa fordon i grov form. Du kommer också att få betala en premie, vanligtvis en procentsats av köpesumman, utöver inköpspriset. Var noga med att fråga hur du kommer att få titeln på fordonet. Köparen akta oss.
4.
Köpa online. Många webbplatser är specialiserade på att sälja ut-lease fordon. Läs deras avtal och annan information noggrant. Hur kommer du att få titeln? Hur kommer det fordon som skall levereras till dig? Är villkoren garanteras? Finns det något sätt att förhandsgranska fordonet?
5.
Köpa via en hemsida som inlägg fordon som inte är helt off-lease ännu, men kommer snart. Dessa fordon är upplagd av människor som vill få ut av att arrendera och låter dig ta över betalningarna. Ibland kan de även betala dig ett incitament att göra det. Du måste vara godkänd av leasingföretaget att göra detta, men när alla betalningar görs, kan du köpa direkt direkt från leasingbolag i på samma sätt som alla andra personer som har hyrt ett fordon. Som ovan, gör dina läxor. Ställa frågor


Relaterade artiklar


hur man köper en begagnad bil i Tyskland
hur man hittar används & preowned bilar
hur du tar bort fläckar från skinn bilsäten
amerikanska kontra utländska bilar
när handeln med en mer bränslesnål bil?
hur man söker efter begagnade bilar på nätet
hur du returnerar en ny bil till återförsäljaren
hur du hittar din perfekta bil
ford minnas information
Hur får man en återförsäljare faktura