hur avkoda Buick Grand National VIN nummer

hur avkoda Buick Grand National VIN nummer

Alla fordon tillverkade efter 1978 innehåller ett 17-siffrigt chassinumret, som oftast hänvisas till som en VIN, som tillåter dig att avkoda och identifiera detaljerna i ett fordon. Varje siffra i VIN ger vissa uppgifter om ett fordon som året, modell, fabrikat och färg koden (bland annat). Buick Grand Nationals gjorts efter 1978 är inte annorlunda, och man kan avkoda sina vins på några minuter genom att slå upp det på nätet eller genom att ringa en lokal Buick återförsäljare

Du behöver:. .
VIN
Tillgång till Internet.

Decode din Buick Grand National VIN


1.
Hitta det 17-siffriga VIN på din Buick Grand National och skriva ner det. De flesta fordon av detta årtionde har VIN vid basen av vindrutan på instrumentpanelen, men inte alltid. Kontrollera "VIN Finder"-länken i avsnittet Resurser för att hjälpa dig att hjälpa lokalisera VIN.
2.
När du har hittat och gjort noterar ert VIN, navigerar till VIN avkodare hemsida genom att klicka på "VIN Decoder"-länken i referenserna på den här sidan.
3.
Ange det 17-siffriga VIN i textrutan på VIN Decoder hemsida och utföra sökningen. Sökningen kommer att ge all relevant information om ditt fordon fram till att specifika serienummer. Om du vill veta mer om ditt VIN, skriv ner serienumret och går till steg fyra.
4.
Ring din lokala återförsäljare Buick och berätta för dem du vill avkoda serienumret.


Relaterade artiklar


hur man får det bästa erbjudandet på en ny bil
hybrid plocka övningar
Tips på att köpa ett nytt fordon
hur man köper en ny bil i Kanada
hur man köper en pålitlig begagnad bil
hyra en bil vs att köpa en bil
hur man köper en begagnad Honda Civic
hur man bygger din dröm bil
hur man hittar nya bilen handlar i år
Begagnad bil citron lagar i Massachusetts