hur ta reda på om min bil är stämplad som en citron i en annan stat?

hur ta reda på om min bil är stämplad som en citron i en annan stat?

Ibland kan en bil helt enkelt inte köra bra. När ägaren har att ta det i vissa reparationer upprepade gånger, kan bilen vara vad som kallas en citron. Varje stat har en annan uppfattning om vad som utgör en citron-stat citron lagar som anges exakt vad definierar en defekt fordon. När en bil motsvarar definitionen av en citron, olika enheter kommer att skylta om det till exempel på olika platser som National Motor Vehicle avdelning Information System. Ta reda på om bilen har betecknats som en citron, kan du dra en rapport om dess historia.

Du behöver:
Papper och penna
. Tillgång till Internet.
Telefon.


1.
Hitta din bil VIN (chassinumret). Du hittar det på din titel, försäkringskort, på förarsidan instrumentbrädan eller på förarsidan innanför dörrkarmen.
2.
Besök US Department of Justice's National Motor Vehicle avdelning Information System sida på nätet. (Se avsnittet Resurs. )
3.
Klicka vidare till en av platserna samarbeta med NMVTI att tillhandahålla rapporter fordon historia.
4.
Klicka vidare tills du kommer till sidan där du ska lägga in din VIN i ett förutsatt rum. Skriv in VIN och klicka på "Enter".
5.
Ring din statens Institutionen för motorfordon att ta reda på hur man får en rapport fordon historia genom att byrån, sedan följa dess råd.

tips och varningar


 • Per 202C online Rapporten kommer att innehålla information för cirka 75 procent av bilar registrerade med DMVs i US odds, kommer detta att ge dig vad du behöver. Men det är viktigt att köra extra kontroller genom olika källor, t. ex. CarFax eller Experian's Autocheck att försöka att få fullständig information. Priserna varierar, så leta.


 • Relaterade artiklar


  är Volvos bra bilar?
  BMW 135i vs 335i
  BMW 330i problem
  information om Kelley Blue Book
  definition av fordonsindustrin VIN-nummer
  vad är en hybridbil?
  hur du förbättrar din gas körsträcka och spara pengar
  hur man hittar exakt Kontant Clunkers information
  hur man hittar fabrik till återförsäljare incitament
  hur man kan jämföra bilpriserna