hur man köper en vit bil

hur man köper en vit bil

För att hitta en vit ny eller begagnad bil för att köpa måste du först hitta den typ av bil du vill köpa. Är det en SUV, lastbil, sedan, kombi eller sportbil? När du lista ut vilken typ av bil du vill och sedan gå ut och köra tre olika alternativ att se vilken som passar ditt liv bäst. Om det gör ditt hjärta gå "Pitter-pat", då du vet att du är på en vinnare

Du behöver:.
White färgrutor från färg eller tygaffär

White. Bilar tidigare, pågående och i din framtid


1.
Det finns många anledningar till varför människor tycker om att köra vita bilar. En är hur lätt det är att hålla rent, och en annan finns en känsla av att de är anonymt smälter in i trafiken. Även många flottor, såsom polisen och myndigheter använder vita bilar så att köpa en av deras begagnade fordon kan fastna du en seriös affär.
2.
Oavsett om du försöker att köpa ny eller begagnad, är Internet ett fantastiskt verktyg att använda för att hitta den perfekta bilen. Som du redan har plockat modellen nu är att hitta allt du behöver göra den perfekta vita med en interiör färg som passar din person. Utmärkt alternativ inkluderar Carmax. com, eBay. com och tillverkarens webbplats för beroende bil du besluta om. (Se Resurser. )
3.
Det finns alltid en möjlighet att du inte kommer att kunna hitta den vita bilen av dina drömmar, men vid denna eventualitet du behöver inte panik. Med nuvarande ekonomiska nedgången finns det gott om plåtslagerier öppna som skulle vara villig att måla din bil den absoluta perfekta nyansen av vitt.

Tips och varningar


 • Det finns många nyanser av vitt: grädde, off-white, taft, beige, är mocha gå för långt? Så om du vill bilens färg vara den renaste vitt, få en färg eller tyg prov för att visa försäljaren eller den man som blir ommålning din bil.
 • Inte alla vita färgen jobb ser bra ut på ett visst fordon. Aldrig göra dina beslut bil färg utan att se fordonet i personen. Detta borde vara sant för alla bilar.


 • Relaterade artiklar


  hur man beräknar skatt på en ny lastbil
  matris XRS vs Mazda 3
  hur man bestämmer: Begagnad bil värden
  hur man inspektera en begagnad bil innan köp
  hur man kan jämföra nya fordon
  hur man pruta
  Hur får man en bil på faktura
  hur man hittar billiga begagnade bilar
  Hur förlorar en ny bil värde efter att ha kört utanför partiet?
  hur man köper en Carfax rapport fordon historia