hur man köper en ny bil med incitament

hur man köper en ny bil med incitament

Ett incitament är ett erbjudande som ger dig en speciell anledning att köpa en viss typ av ny bil, enligt Philip Reed av Edmunds. com fordonsindustrin webbplats. Incitament finns i två huvudformer: pengar tillbaka och låg ränta finansieringsprogram. De kan erbjudas när som helst, trots att de är vanligast under långsam tider för bilförsäljning, såsom jul eller strax innan det nya modellåret börjar. Du kan använda dessa incitament för att få en hel del på din nästa nya bil köp
1.
Skapa en lista över de nya bilar som du är mest intresserad. Du vet aldrig när en viss tillverkare kommer att erbjuda incitament för en viss modell, så ta med så många bilar som möjligt. Du kan behöva vara flexibel på vilken typ av bil du är villig köpa för att få det bästa erbjudandet.
2.
Kolla bilarna på listan för att se om några incitament för närvarande erbjuds. Konsumenternas incitament kommer att noteras på bilen tillverkarens webbplats. Fordonsforskning webbplatser som Edmunds. com och autos. msn. com kommer att ha samma information och kommer också en lista över alla fabrik till återförsäljare incitament. Enligt Edmunds är detta kontanter ges direkt till återförsäljaren av tillverkaren. Du kommer inte att kunna få det direkt, men försäljaren kan vara mer benägna att ge dig ett bra pris på sådana fordon.
3.
Ring en lokal återförsäljare som säljer bilen med de bästa incitamenten för att se om det kan finnas ännu fler alternativ. Till exempel, vissa biltillverkare har pågående program som erbjuder rabatter till nya högskoleexamen, människor i vissa geografiska regioner eller incitament lojalitet om du redan har samma typ av bil. Dessa kan oftast kombineras med andra erbjudanden.
4.
Bestäm vilken befordran skulle vara mest fördelaktigt för dig om det finns fler än ett alternativ. Till exempel kan du få välja mellan en två procent ränta på billån eller $ 1. 500 i KONTANTER tillbaka. Räkna ut hur mycket pengar du skulle spara om du tog varje alternativ.

Tips och varningar


 • Du kanske inte behöver söka information om nya bil incitament. Biltillverkarna tout typiskt dem i tv och tidningsannonser. Du kan lockas in genom ett särskilt avtal, även om du inte var på marknaden för en ny bil.
 • Car salespeople kan hävda att rabatter och incitament är en del av din rabatt när du förhandlar din nya bil pris, varnar Michael pris beatthecarsalesman. com. Detta är inte sant. Pengarna kommer direkt från biltillverkaren. Förhandla ditt pris separat, då rabatten skall dras från det förhandlade priset
 • .


  Relaterade artiklar


  hur man köper en bil
  kan du handla i en leasad bil?
  hur man sparar pengar när du köper ett fordon
  hur man använder kontanter för clunkers programmet
  tips om att köpa en bil från en återförsäljare
  Skillnaden mellan acura NSX & the Honda NSX
  hur man bogsera en personbil som
  hur man köper en begagnad bil från en privat säljare
  Hur får man en kopia av en titel
  hur man kan jämföra bil garantier för 2007 års modeller