hur man köper en ny bil från fabriken

hur man köper en ny bil från fabriken

Så du vill ha en ny bil, men du kan bara inte hitta en med alla alternativ och med den färgkombination du vill ha. Kanske beställer din nya bil direkt från fabriken är rätt för dig. Den har sin upsides eftersom du kommer att få exakt vad du vill, men du kommer också att vänta upp till 12 veckor att få din bil från fabrik till din dörr

Hur köper en ny bil från fabrik


1.
Besök din lokala återförsäljare och ta en titt på alla alternativ och färger personligen. Tillverkaren kommer inte att acceptera ett beslut direkt från kunden. Ordern måste vara skrivna av en återförsäljare så välj en som är seriös.
2.
Ta reda på vad MSRP och fakturan pris är på fordonet. Bara för att det är som beställs innebär inte att priset är satt i sten.
3.
Förhandla om priset du vill betala. Om du planerar att leasing, fråga dem vad bilen skulle hyra för just då och där. Vissa banker ger dig möjlighet att rädda vad leasing är för närvarande tillgängliga tills bilen kommer. Detta kallas "Lease skydd. "
4
Fråga om de stimulansåtgärder som är tillgängliga på bilen. Pengar tillbaka, leasing, finansiering. Håll dina valmöjligheter öppna och se vad som passar dina behov bäst och vad som känns bäst för dig.
5.
Gör din beställning och luta dig tillbaka och vänta. Vissa bilar kan ta upp till 12 veckor att komma fram, speciellt om du sysslar med tyska tillverkare. Plan för hyra eller låna ett fordon, om du inte redan har en, medan du väntar på din beställda bil att ta sig hit.
6.
Vara redo när din nya bil blir här. Om du inte har undertecknat några papper, till exempel ett hyreskontrakt, är återförsäljare inte någon skyldighet att hålla fordonet för dig tills du är klar. Din perfekt beställde fordonet kan gå till nästa villig kund som går genom showroom dörrarna.

Tips och varningar


 • Låt inte säljare som har berättat att beställa ett fordon ont återförsäljaravtalet eller att det kostar mer.
 • förhandla om den precis som du skulle en bil som sitter på sin lott.


 • Relaterade artiklar


  Pontiac Grand Prix drivlina garantiinformation
  hur man köper en begagnad bil från en uthyrningsfirman
  Hur köper jag bil under mitt företag?
  Begagnad bil citron lagar i Massachusetts
  är Volvos bra bilar?
  typer av lyx SUV
  hur man gör en köpebrevet
  BMW X5 vs chevy banbrytande
  ny bil alternativ
  hur man kan jämföra mpg för sju personbilar