hur man köper en bil med dålig kredit & inga pengar ner

hur man köper en bil med dålig kredit & inga pengar ner

Det kan vara svårt att få en bil lån med dålig kredit, men kan det göras. Om din kredit är dålig och du behöver en bil, få rätt finansiering är avgörande. Med lite läxor, och planering kan du köpa en bil med dåliga krediter och inga pengar ner

Du behöver:.
3 kreditupplysningar från TransUnion, Experian och Equifax
. En budget.

Hur man köpa en bil med dålig kredit Nej Money Down


1.
Hämta en kopia av alla tre av din kredit rapporter. Det finns några kreditupplysningsföretag tjänster som är gratis. Välj en som inte be er att ge information om kreditkort eller registrera dig för en rättegång medlemskap. Det finns tre kreditupplysningsföretag-TransUnion, Experian och Equifax. Titta över dem mycket noga. Se till att alla de uppgifter som anges är ditt. Om det finns ett fel, kontakta alla tre kreditupplysningsföretag skriftligen med bevis för att de har fel information. Behåll en kopia av all kommunikation.
2.
Sätt en bil budget tillsammans så att du kan se hur mycket du har råd. Lista alla dina löpande utgifter och inkomster. Skala tillbaka saker om du behöver. Om du spendera $ 5 om dagen på kaffe varje morgon, gör det hemma. Du kan spara runt $ 100 per månad genom att hoppa på stopp kafé. Sluta röka. Ett paket cigaretter kan kosta $ 6. Om du röker ett paket eller två om dagen, kan det vara en hel bil betalning i en månad. Se till att du har råd med en bil betalning. Det är viktigt att du har råd att betala ditt lån. Betala tillbaka lån kommer att förbättra din kredit värdering.
3.
Ett bra ställe att börja är med din bank. Boka tid med ett lån officer för att se vad dina alternativ är. Få det skriftligt och använda detta som en guide att jämföra andra alternativ. Titta på Internet, i tidningar, tidskrifter bil återförsäljare, och din lokala bilhandlare.

överväga att hitta en co-signer. Om du känner någon med god kreditvärdighet, fråga om han kan tänka medpåskrivande för dig. Ett samarbete signerat är någon som kommer att underteckna på lånet som en ansvarig part om du standard på ditt lån. Detta kan också hjälpa dig att få en bättre lån med dålig kredit.
4.
få finansiering för en bil lån utan handpenning och dålig kredit är möjlig. Shoppa runt och hitta den bästa lösningen för din personliga situation. Använd alla de verktyg tillgängliga för dig. Om du inte har tillgång till Internet hemma, gå till biblioteket. Internet är ett utmärkt verktyg för att hitta rätt lån oavsett hur dålig din kredit värdering.


Relaterade artiklar


hur man förhandla fram ett bilaffär
hur man köper en bil och få en försäkring citat
gas vs hybrid Toyota Highlander
Hur man testar begagnade fordon kritiska vätskor innan slutlig försäljning - undvik citron
hur man hittar en billig bil
hur man kan njuta incitament auto skatt utfärdas av den ekonomiska stimulans propositionen
hur att handla en ny eller begagnad bil med bra finansiering
hur du anpassar min egen bil på nätet
hur man kan spara tusentals på din nästa bil köp
hur man hittar en återförsäljare faktura