hur man köper bilvrak från försäkringsbolag

hur man köper bilvrak från försäkringsbolag

Köpa ett förlist bil från ett försäkringsbolag kan vara ett sätt att få en bra affär på ett fordon. Men försäkringsbolagen sälja fordon som inte bara har förstörts, men också helt kvaddad. Detta inträffar när kostnaden för att reparera fordonet är större än dess restvärde, vilket tvingar försäkringsbolaget att ta besittning av fordonet. Du kommer att behöva tillämpa filosofin om "köpare se upp" i denna typ av transaktioner. Om du fortfarande är intresserad av att hitta en bil försäkringsbolag, finns det några resurser som du kan använda.
1.
Genomföra en sökning på Internet för de företag som värd bärgade fordon auktioner. Företag som IAA, ADESA och bärgning Direct (alla tre är listade i avsnittet Resurs i slutet av denna artikel) hålla auktioner på platser som vanligtvis är nära storstäder.
2.
Granska beskrivningarna av de fordon tillgängliga för auktion. Fordonet Beskrivningen ska innehålla uppgifter om tillståndet i fordonet och kan också ange orsaken till varför fordonet klassificeras som bärgas. Detta är en viktig bit information, eftersom det kommer att ge perspektiv köparen med insikt i bilens historia.
3.
Var särskilt uppmärksam på alla noterade begränsningar för vem som kan delta i auktionen . Vissa stater har lagar som hindrar personer som inte i bilindustrin från inköp bärgade bilar på auktion. Denna fråga hade lett till debatt, eftersom vissa av dessa stater har nyligen ansåg lagstiftning för att öppna upp auktioner för allmänheten.
4.
Kontrollera om auktionen kommer att genomföras på nätet. Online-auktioner kan vara en utmärkt möjlighet att delta i en auktion trots att du befinner dig en betydande avstånd. Vissa auktionsfirmor kan ta ut en avgift för tillgång till online-auktioner.

Tips och varningar


 • Ett annat sätt att köpa bärgade fordon är att besöka online-återförsäljare som erbjuder tillgång till bärgning fordon.


 • Relaterade artiklar


  hur man titel ett fordon
  fordon titel krav
  hur du importerar japanska bilar
  hur man bestämmer: Begagnad bil värden
  citron lag på bilar
  väte motorer kontra förbränningsmotorer
  Hur fungerar en begagnad bil fungerar auktionen?
  hur du köper en begagnad bil genom att bedöma dina behov
  hur man förhandlar med bilhandlare att få det bästa erbjudandet på en ny bil
  hur man köper en bil med en avskärmning på din kredit