hur man kan räkna en total ny bilköp

hur man kan räkna en total ny bilköp

Det finns några saker du behöver ta reda på med din totala nya bilköp förutom försäljningspriset för ett fordon. Det finns underliggande kostnader som är inblandade som de flesta människor aldrig riktigt tar sig tid att överväga eller faktor i sina nya inköp

Du behöver:. .
Dator med internetuppkoppling

Hur man Figur a Totalt antal nya bilköp


1.
Få försäljningspriset på fordonet du kommer att köpa. Det är ganska självklart, men du kommer att bli förvånad över hur många människor faktiskt inte vet om försäljningspriset på sin nya bil. De kommer oftast bara be om en out-the-dörr siffra som omfattar all försäljning, skatt och licensavgifter.
2.
Ta reda på ditt lokala statlig skatt och DMV avgifter. Beroende på var du är, kan din licensavgifter bli astronomisk, till exempel i Kalifornien en ny bil med inköpspriset på $ 40. 000 kommer att kosta dig $ 461,00 varje år. Varje län kommer att ha olika omsättningsskatt så kolla med din lokala återförsäljare eller online för nuvarande lokala priser landstingsskatt.
3.
Kontrollera kostnaden för underhåll för din nya bil. Några kommer att kosta dig upp till $ 400 eller mer bara för underhåll per år. Detta är bara ett av de kostnader som kunderna kommer att glömma att tänka på när räkna ut sin totala inköp av ett nytt fordon.
4.
Kolla försäkring priser för din bil. Om den är utrustad med en turbo, som ett exempel, skulle det lägga till din totala kostnaden för din nya bil. Shop olika försäkringsbolag med samma belopp av täckning för att hitta de bästa erbjudandena i din lokala marknad.

Tips och varningar


 • Kontrollera alltid att se om det finns incitament körs i din marknad som kan du spara några tusen dollar av köpeskillingen på din bil.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan sänka din gas räkningen
  328i vs 328xi bmw
  Köpguide för lyxbilar
  vad man inte ska betala för när man köper en ny bil
  råd om att köpa en begagnad bil
  vad är en garanti på ett fordon?
  Honda Fit vs yaris
  hur man ska värdera husbilar
  hur platsen en dålig begagnad bil
  hur man får det bästa erbjudandet på en ny bil