hur man kan kontrollera om en citron bil

hur man kan kontrollera om en citron bil

Att köpa en begagnad bil är ett skattemässigt ansvarig beslut. Om du av misstag köper en "citron", kan det dock börja förvandlas till en mardröm. En citron är en bil som har en hel del mekaniska problem. Genom god planering kan du leta efter en citron bil innan du gör ett köp. Ta alla de rätta stegen för att du köper en bil som är ett bra värde

Du behöver:
Vehicle Identification Number (VIN)


1 br
<. . > Använd fordonsidentitetsnummer att kontrollera bilens historia. Varje bil har en unik VIN. När en mekaniker utför underhåll på ett fordon eller när fordonet byter hand, det registreras i fordonets history. The fordon historia visar också om bilen har varit i en olycka eller om det har varit listad som bärgats, ett tydligt tecken på att det är en citron . Du kan kontrollera historien om bilen genom sin VIN. En fri sökning på AutoCheck, en division av kredit värdering företaget Experian, kommer att visa antalet poster som en bil har, men du måste betala för att se den fullständiga rapporten. CarFax tillhandahåller en liknande tjänst. Din lokala DMV får föreskriva en liknande historia men kan inte ge en korrekt historia om bilen har ägts i flera stater.
2.
Hyra en oberoende mekaniker att undersöka bilen. Innan du gör ett köp-oavsett om en individ eller en begagnad bil säljare-ta bilen till en mekaniker du litar
3
Bestäm vad du vill i förväg. . . Om du går in i en begagnad bil återförsäljaravtal utan en idé om vad du vill, kan en oärlig bilhandlare leder dig till en bil som han vet är en citron och försöka övertyga dig att köpa den. Internet gör det enkelt att forskningen bilar på nätet. I en begagnad bil kan du kontrollera för vanliga mekaniska problem till specifika märken och modeller av bilar. Du kan också visa upp på återförsäljaravtalet en specifik bil i åtanke om du har tittat över sina register på nätet.
4.
Leta efter en garanti. Inte alla begagnade bilhandlare erbjuder en garanti, men om en återförsäljare gör det, då kan du känna dig trygg i att göra ditt köp.
5.
Provkör bilen under en längre tid. När du provkör bilen, vill du gå för mer än bara en tur runt kvarteret. Du måste se hur bilen uppträder på både låga och höga hastigheter. Om du bara kör det en kort stund kan du gå miste stora problem, som sändning problem vid höga hastigheter.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra auto lån online
hur man köper en Ferrari
hur man köper en bil och få bästa bilaffär
hur man hittar pålitlig begagnade bilar för tonåringar
Var kan jag få helt gratis bil historia?
Toyota Mark x vs honda
köpa en ny bil jämfört med en 2 eller 3 år gammal bil
hur man bygger en Jeep Wrangler
blå bok kontra svarta bok auto värde
hur man titel ett fordon