hur man hyra en Mini Cooper

hur man hyra en Mini Cooper

Så du är allt gjort med att söka efter en ny bil, och du har beslutat att gå med en Mini Cooper. Det är bra på gas, små på utsidan, stor på insidan, pålitliga och bra valuta för pengarna så länge som du får den perfekta hyresavtalet affären. Låt oss titta på vad som behövs för att leasa en ny Mini Cooper

Du behöver:.
Dator med internetuppkoppling

Hur man hyra en Mini Cooper


1 .
göra din shopping på nätet. Ta en titt på några webbplatser som erbjuder leasing citat från återförsäljare. Cars. com, Edmunds. com, CarsDirect. com och AutoBytel. com är bara några webbplatser som du kan få flera offerter från återförsäljare som du väljer. (Se referens. )
2.
Vet vad du vill. Räkna ut exakt vad du behöver för din hyra att få bästa priser. Räkna ut de färger och alternativ som du vill, hur många miles per år du behöver för din hyra, hur länge av ett begrepp och hur mycket handpenning du är bekväm med att sätta mot din hyra.
3.

vara ekonomiskt redo. Kontrollera din online kredit värdering och se till att det inte finns några fel eller sena betalningar som kan hindra din få godkännande från banken när det är dags att få ditt nya Mini Cooper. (Se Resurs 2. )
4.
Välj en vinnare. Får tillbaka hela det citat från handlare du kontaktad och välja den bästa citat. Schemalägga en dag och tid att gå in på återförsäljare för att plocka upp din nya Mini Cooper. Många gånger kan du ha bilen fylld med gas och detaljerade innan du ens kommer dit för att minimera den tid som tillbringas på generalagenten.
5.
Få dina papper i ordning. När du går in i återförsäljaravtalet, behöver du vanligtvis tre saker för dem att bearbeta alla papper: ett giltigt körkort, en giltig försäkring kort (inte förfallen) samt en ifylld och undertecknad kreditansökan. Om du inte har en kreditansökan på dig, kan du fylla alltid en ut när du kommer dit.

Tips och varningar


 • alltid försöka ta reda på vad pengarna faktor och restvärde är för leasing som du köper. Många gånger återförsäljare kommer att försöka tjäna pengar genom att sälja dig pengarna faktorn (effektiv ränta som används för uthyrning) till ett högre pris än vad de köper den för och hålla skillnaden.


 • Relaterade artiklar


  vad man gör om en bilhandlare har bedrägliga
  BMW 335i problem
  hur man undviker juridiska problem och skydda dig när du sålt en bil i Texas
  hur du returnerar en ny bil till återförsäljaren
  de bästa sätten att köpa en ny bil på Internet
  hur man hittar en återförsäljare faktura
  Pontiac Grand Prix drivlina garantiinformation
  definition av fordonsindustrin VIN-nummer
  Hur får man en $ 4.500 tillgodohavande i kontanter för din gamla clunker
  fördelar för elhybridfordon