hur man hittar återförsäljaren kostnaden på en ny bil

hur man hittar återförsäljaren kostnaden på en ny bil

Att köpa en ny bil är en av de största och viktigaste köp du troligtvis kommer att göra. Du ska veta så mycket om den process som du kan att rädda dig själv pengar. Även spara några procentenheter på kostnaden för din bil kan spara hundratals dollar. Ett av de viktigaste saker att göra när man köper en bil är att förhandla om priset med återförsäljaren. Bilpriserna sällan fast, och förhandlingar är en viktig del av nästan varje försäljning för en återförsäljare. För detta ändamål kommer du att kunna förhandla fram de bästa affären om du vet så mycket som möjligt om hur mycket försäljaren har betalat för bilen.
1.
Hitta återförsäljare fakturan pris genom att konsultera en ansedd bil köpguide. (Se Referens 1 och hänvisning 2). Detta ger dig den kostnad som återförsäljaren ursprungligen betalades till tillverkaren för att få bilen levereras till återförsäljare, som vanligtvis är väsentligt ($ 2. 000 till $ 3. 000) lägre än prislappen, kallad tillverkarens tidigare pris (rekommenderat pris).

2.
Beräkna "förhalningsrättigheter" av fordonet enligt tillverkarens. Den förhalningsrättigheter är tillverkarens rabatt till återförsäljaren som oftast osynlig för kunden, eftersom det är osynligt läggs till återförsäljarens fakturan pris och sedan tillbaka till återförsäljaren av tillverkaren vid en senare tidpunkt, vilket gör att återförsäljaren att tjäna pengar på bilen även om du lyckas pruta ner priset till "fakturadeklaration priset. " Den exakta procentsatsen av denna förhalningsrättigheter För varje tillverkare finns i flesta nya guider köpa bil, och beräknas som en procentandel av MSRP.
3.
beräkna kostnaden för den procentandel av förhalningsrättigheter baserat på MSRP av bilen. Subtrahera sedan att nummer från fakturan pris för att få närmare till det faktiska värdet på bilen. Lägg till att antalet kostnaden för de alternativ du vill, som anges på fakturan. Exempelvis skulle förhalningsrättigheter kostnaden för en Chevrolet med MSRP pris på $ 20. 000 vara $ 600, eftersom Chevrolet återförsäljare har en 3% förhalningsrättigheter, enligt Edmunds. com. (Se referens 1. ) Fakturan priset som återförsäljaren kan vara $ 18. 000, så subtrahera $ 600 från $ 18. 000 till att få en $ 17. 400 faktiska återförsäljare pris för den nya bilen (även om glöm inte att lägga kostnaderna för alla andra alternativ).

tips och varningar


 • Se till att bilen köpguider eller webbplatser som du använder är oberoende drivs. Lita aldrig på en köpguide skriven av en handlare eller en tillverkare.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera en begagnad bil efter problem
  om auto rabatter
  hur man kan jämföra en Honda pilot till andra stadsjeepar
  Hur mycket är en släpvagn hem värt?
  camaro vs corvette
  hur man förhandlar bättre villkor för en ny bil
  Hur köper jag bil under mitt företag?
  fordonsindustrin citron lagar
  nya bilköp checklista
  bil leveransprocessen