hur man håller en gammal bil när man köper en ny bil

hur man håller en gammal bil när man köper en ny bil

Köpa en ny bil, medan du håller din gamla bil, är något många människor gillar att göra. Kanske din gamla bil har bara några sentimentalt värde som var du delade din första kyss med din fru. Oavsett dina skäl är, kan du hålla fast den gamla kvarleva och få till en ny bil utan några problem alls

Hur man håller en gammal bil när man köper en ny bil


1.
Se till att du inte har några betalningar eller gamla registreringsavgifter utestående på din gamla bil. Detta kan hindra din förmåga att köpa din nya bil om du planerar att leasing och finansiering.
2.
Gå till din lokala återförsäljare och plocka ut din nya bil. Återigen, om du har ett lån öppet på din gamla bil se till att du kan betala det av eller har medel att betala den nya bilen, eller banken kan ha problem med att godkänna ditt lån.
3 .
Välj ut din nya bil, underteckna alla papper och börja njuta av den nya bilen luktar. Se till att förhandla om priset på din nya bil så att du får en hel del. Ta reda på MSRP, faktura och det pris du betalar så att du får en rättvis behandling.
4.
Få ett extra parkeringsplats om du inte har en till hålla din gamla bil i. Om du bara har parkering på gatan kan det visa sig vara lite av en jobbigt att flytta två bilar när gatsopare kommer omkring. Prova att se om du kan hyra en parkeringsplats i närheten av en granne eller i ett lokalt parkeringsplats.

Tips och varningar


 • Om du planerar att leasing och finansiering din nya bil, se till att veta din gamla bil payoff. Vissa banker kommer bara att godkänna dig att äga en bil i taget om de ser att två auto lån skulle sträcka det.


 • Relaterade artiklar


  vad är ett serviceavtal?
  10 bästa tips för att köpa en ny bil
  vad man ska göra efter att ha köpt en begagnad bil
  information om bilen vins
  hur du returnerar en finansierad bil
  bil leveransprocessen
  hur man får de bästa erbjudandena när du handlar för en bil
  hur man köper en begagnad bil i Tyskland
  bil garantiinformation
  bmw 550 vs 545