hur man beräknar köpa bil

hur man beräknar köpa bil

Att köpa en bil för de flesta människor är den näst största köp bredvid köpa ett hem. Forska och beräkna kostnader är något som alla borde göra innan du går in generalagenten. Med en mängd resurser tillgängliga online, beräkna kostnaden för din nya bil är det lättare än någonsin

Hur man beräknar kostnaden för en bil


1.
Reda på om du kommer att vara leasing, finansiering eller betala kontant . Var och en har sina egna för och nackdelar.
2.
Om du ska vara leasing, se till att ta reda på pengarna faktor, restvärde och total Drive-offs inblandade i hyresavtalet. Dessa siffror kommer att bidra till att beräkna den totala kostnaden för ägandet av din nya hyresavtalet.
3.
Om finansiering är något som passar dig mer, se till att ta reda på vad räntan (APR ) är tillgänglig för din modell från tillverkning och andra utomstående företag finansiering.
4.
En rak kontantköp är ganska enkel så långt som att beräkna kostnaden för din nya bil. Allt du egentligen behöver är försäljningspriset, lokal omsättningsskatt, registreringsavgift, bank avgift och vad dokumentation avgift återförsäljningskontoret debiterar
5.
Ta en titt på underhåll involverad i din nya fordon. Vissa tillverkare kommer att täcka din planerat underhåll, medan andra inte kommer att omfatta allt. Detta är en kostnad flesta glömmer att tänka på när de köper sin nya bil.
6.
Kolla vad försäkring priser finns tillgängliga. Detta är en underliggande kostnad som de flesta inte förknippar med att beräkna en ny bil köp, men det är direkt relaterade.

tips och varningar


Kom ihåg
 • att kontrollera försäkring priser och miles per gallon (mpg) för din nya bil. Dessa två kostnader är direkt relaterade till att göra ditt beslut av din nya bil.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en begagnad bil och köra den med förtroende
  hur man kan jämföra ett fordon köp kontra ett leasingavtal
  hur man inspektera begagnade bilar
  Hur får man en återförsäljare faktura
  hur man jämföra lån erbjuder
  Hur får man en rapport fordon historia
  hur man köper en bil med aaa
  hur du får allt du vill på återförsäljaravtalet
  säkraste bilar under 15k
  hur man kan njuta incitament auto skatt utfärdas av den ekonomiska stimulans propositionen