hur du köper en ny bil med en nuvarande hyresavtal

hur du köper en ny bil med en nuvarande hyresavtal

Så du behöver utöka din flotta av fordon till mer än en. Kanske din familj växer, eller kanske det är dags att du fick det nya Porsche du har haft ögonen på. Komma till en ny bil medan du är närvarande leasing ett fordon är en ganska enkel process

Du behöver:.
Credit score
. Bokslut.

Hur köpa en ny bil med en nuvarande hyresavtal


1.
Ha bokslutet redo för långivaren att granska.

Om du lägger till en ny bil, antingen hyra eller köp, kommer kreditgivaren vill se till att du har råd med två bilar på en gång. Du skulle kanske även bli ombedd att förklara varför du behöver ett andra fordon.
2.
Få din kredit värdering.

Gör ditt eget online kredit rapport och se till att du kommer att kvalificera sig med långivaren. För de flesta långivare, är 680 det magiska numret när man överväger någon för ett godkännande, men du behöver också en stabil historia. Långivaren vill se jämförbara auto lån som du har betalat i tid.
3.
Ha extra pengar till hands.

Långivaren kan be dig att lägga mer pengar medan du hyra eller köpa ett andra fordon för att få ner månadskostnaden. Naturligtvis är detta inte alltid sant, varje persons situation är unik. Men det är alltid bra att ha en extra några tusen för att kunna lägga en handpenning för att hjälpa långivare känna dig mer trygg att ge dig en ny bil.

Tips och varningar


 • Försök att inte hyra eller köpa en ny bil direkt efter leasing din första bil. Detta gör att långivaren försiktig och kan hindra din förmåga att få din nya bil. Försök att hålla din nuvarande hyresavtal för minst ett år innan man får ett nytt fordon.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en återbetalning på ditt bilar förlängd garanti på nätet
  hur man köper en begagnad ford mustang
  gör en kompressormatad motor bli bättre bränsle körsträcka?
  hur man läser chevy VIN nummer
  hur man köper en begagnad 4x4
  hur man köper en fast Honda Civic
  köpa en ny bil jämfört med en begagnad bil
  Hur får man en gratis Carfax rapport
  hur man bygger en egen bil på nätet
  hur du hittar kostnaden för en bil