Så här skickar du ett fordon från en stad till en annan stad

Så här skickar du ett fordon från en stad till en annan stad

Oavsett om du köper en bil från en annan stat eller planerar att flytta och behöva skicka iväg din bil till din nya plats, finns det några grundläggande saker du bör ha förberett och redo innan du ringer ett rederi och innan bilen hämtas.

Du behöver:
Computer

Hur leverera en bil från en stad till en annan


1
får konkurrenskraftiga offerter. . . Få online och leta upp de bästa tillgängliga priser som du kan hitta. Har postnummer för där bilen och där bilen går innan du ringer rederierna.
2.
Ta reda på vem du använder. Försök att hitta recensioner från personer eller företag som har använt rederiet du planerar att gå med. Se också till att de är helt försäkrade innan de bestämmer sig för att använda det företaget.
3.
Få din bil redo. De flesta rederier föredrar att fordonet du skickar inte ha en full tank. Om trucker skulle få inblandade i en olycka, medan transport av din bil, kanske en full tank antändas och orsaka en explosion.
4.
Vehicle pickup. Se till att noggrant gå över fordonet, både inne och ute, när föraren kommer att plocka upp bilen. Kontrollera om det Dings, hack eller repor som finns där. Det är också en bra idé att kontrollera undersidan av bilen innan leverans, om fordonet är skadat när den lastas av och på trucken. De flesta förare kommer att ha en plåt för att markera några repor, chips eller bucklor i fordonet vid tidpunkten för hämtning och kommer att ge dig en kopia med både sin signatur samt din.
5.
Leveranstid. Var noga med att inspektera fordonets från toppen till botten när den kommer bort trucken. Om du är på destinationen när fordonet kommer dit, har din ursprungliga pappersarbete från när du hade fordonet placeras på lastbilen så att inga nya skador har uppstått. Om du inte är tillgänglig för att inspektera det, fax eller e-post en kopia av pickup kvitto till vem accepterar leveransen av fordonet. Detta skyddar både dig och rederiet.

Tips och varningar


 • Kontrollera alltid att se till att rederiet du använder fullo är försäkrad och att den har ett bra track record med frakt fordon.
 • Var noga med att ta bort alla personliga tillhörigheter från ditt fordon före leverans så att de inte går vilse i processen.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder Carfax platsen en citron
  hur man köper en hög körsträcka lastbil diesel lätt
  hur man kan sänka priserna bilhandlare
  hur man beräknar en återförsäljare faktura
  hur man om de många fördelarna med samåkning
  hur man bygger en ny bil på nätet
  tips för att få det bästa priset på en ny bil
  hur man får ut av en upp och ner bil betalning
  hur man kan jämföra bilar
  hur ett register en bil