Hur får man en gratis rapport fordon historia

Hur får man en gratis rapport fordon historia

Ett fordon historia rapport är som en säkerhetsprövning för en bil: den ger en detaljerad lista över allt som fordonet har varit med om, inklusive grundläggande saker som faktiska körsträcka och ålder, till mer allvarliga saker som stora bilolyckor och reparationer. När du är redo att köpa en begagnad bil bör du starkt överväga att få en rapport fordon historia att se till att säljaren har inte ljugit eller undanhållit någon viktig information. Du kan också hitta sätt att få en gratis rapport fordon historia
1.
Fråga återförsäljaren eller säljaren för ett fritt fordon historia rapport. Många återförsäljare erbjuder nu dessa rapporter utan kostnad för konsumenterna. Vissa privata säljare ger också en gratis rapport fordon historia för potentiella köpare. Helt enkelt be återförsäljaren eller säljaren att ge dig en gratis rapport fordon historia innan du gör ett slutgiltigt bud på bilen. Kostnaderna för rapporten är låga för återförsäljare, så om en återförsäljare vägrar att ge dig en gratis rapport fordon historia, kan det vara ett tecken på att något är allvarligt fel med fordonet.
2.
Utnyttja gratis fordonet historia rapport tjänster. Det finns ett litet antal fria rapport fordon historia tjänster tillgängliga, främst på nätet. Även om dessa tjänster vanligtvis inte ger en mer detaljerad rapport som några av de större leverantörerna fordonet historia, den begränsade information som gratis rapporter ger kan ge dig en allmän uppfattning om fordonets tillförlitlighet. Om du upptäcker tveksamt innehåll genom dessa fria tjänster, kanske du vill överväga att köpa en fullständig rapport, eller undvika att köpa fordonet helt.
3.
Utnyttja de grundläggande fri fordonet historia rapport som gjorts av stora tjänster fordon historia. Företag som CarFax erbjuder en grundläggande rapport till konsumenterna utan kostnad. Detta är ett bra sätt att avgöra om du behöver köpa en mer detaljerad rapport, eller om du ska bara undvika bilen helt och hållet.
4.
Använd en djupt sökmotor för att hitta fordonets historia. Deep-webben sökmotorer går utöver vanliga webbsökningar, och kolla igenom databaser för offentliga register för en mängd olika saker-inklusive fordon och titel poster. Du kan skapa din egen gratis "rapport fordon historia" genom att skriva det fulla antalet fordonets identifieringsnummer (VIN) in i en djup-sökmotor och söka. Fokusera särskilt på dokument som finns uppräknade under din statens Institutionen för motorfordon (DMV-eller MVS) eller liknande organisationer.


Relaterade artiklar


vad är återförsäljare faktura kosta?
hur man inte låta ny bil försäljare utnyttja dig
hur man hittar Kontant Clunkers
hur man köper en ny bil för fakturan pris
hur man använder kontanter för clunkers programmet
vad är fördelen med att hyra en ny bil?
hur man skall avgöra hur mycket man ska betala för en bil leasing
hur man får det bästa priset på en ny bil
Grand Cherokee Laredo vs begränsad
hur man förhandlar med bilhandlare och vinna med fortune-500 strategier