hur tips för begagnad bil online-auktioner

hur tips för begagnad bil online-auktioner

Bil Auktioner kan vara ett bra sätt att spara upp till 90% rabatt på försäljningspriset för en bil. Här är några tips som hjälper dig att få ut det mesta av ditt besök på en auto auktion eller hemsida
1.
Ta någon med dig som har en grundläggande kunskap om underhåll av fordon. Om personen är en mekaniker, det är ännu bättre. De flesta bilar kan se perfekt ut med en vanlig människa. En mekaniker kommer att kolla in ett antal områden av en bil de flesta människor inte märker. Detta kan spara dig tusentals dollar.
2.
Anländer till auktionen i förtid. De flesta auktion bilar säljs i befintligt skick. Om du anländer sätt innan programmet startar, kommer du att ha lite extra tid att kolla in de bilar som du kanske intresserad av att köpa. Få cirka 30 minuter innan auktionen är inställd på att komma igång.
3.
Lär dig alla regler av auktionen. Du måste vidta för att tid att få en tydlig förståelse av alla regler som ska gälla för deras program. Ta reda på om de kommer att tillåta dig att ha bilen besiktigas före auktionen. Om detta är möjligt, kan du anlita en mekaniker att åka med dig. Detta hjälper dig att plocka det bästa priset för varje bil.
4.
If är alltid en bra idé att kontrollera med den lokala Better Business Bureau. Du kan kontrollera att se om de har haft några klagomål som inte har rensats. Du kan göra detta genom att gå online och göra en sökning på "BBB". När du är på deras hemsida. Du måste klicka på länken markerat som forskning inom näringslivet. Skriv i företagets telefonnummer. När det är klart kommer webbsidan antingen uppger att de inte har några klagomål eller att de har klagomål som har rensats. Du kan behöva hitta en annan auktionshus om du tycker att de har ett antal öppna klagomål.
5.
Använt Internet för att Hitta den perfekta bilen. Många människor är inte medvetna om att de kan använda Internet för att söka efter bilar som är på väg att säljas genom ett auktionsföretag i det området. Många av programmen i ditt område finns inte genom att titta i tidningen. Det enda stället du kan hitta en lista över program i ditt område genom att söka på nätet. De flesta webbplatser att hålla en uppdaterad lista över automatiska program i hela landet. På bara några minuter kan du hitta alla program i ditt område och LETAUPP märken och modeller som kommer att finnas tillgängliga vid auktionen.

Tips och varningar


 • Om du följer de steg som beskrivs ovan bör du beable att köpa en kvalitet bil med upp till 90% rabatt av detaljhandelspriset.


 • Relaterade artiklar


  hur man köpa begagnade polisbilar
  marknadsvärde kontra grossist
  hur man kan kontrollera antalet identifiering av fordon
  hur man förhandla med en bilhandlare
  hur man köper en bil
  hur man läser en fyra kvadratiska form
  Vilka är fördelarna med att köpa en ny bil?
  hur man hittar auto rabatter
  hur man kan förstå den f & jag avdelningen på din återförsäljare
  hur man får nya tips bilköp