hur säkra pengar för att köpa en ny bil

hur säkra pengar för att köpa en ny bil

När du är i marknaden för en ny bil, är en av de saker du måste överväga hur man säkra pengar att betala för bilen. En populär rutt som de flesta tar är att säkra ett lån från ett finansiellt institut. Självfallet inte finansinstitut inte bara ge ut lån som godis. Institutionen vill vara säker på att du klarar av att betala tillbaka pengarna. Av den anledningen finns det några saker som du bör göra för att bättre dina chanser att få godkänt för ett lån
1.
Betala alla dina räkningar i tid. Borgenärerna och energibolag kommer att rapportera misskötsel till kreditbyråer rapportering. Med tiden kommer misskötsel sänka din kredit värdering, vilket gör det svårt för dig att få pengar för att köpa en ny bil.
2.
Kontrollera din kredit rapport att se till att inga domar, kvarstadsbeslut eller samlingar som har gjorts mot dig. För att beställa en gratis årlig kopia av din kredit rapport från de tre stora kreditupplysningsföretags rapportering, kan du besöka "den årliga Credit Report" hemsida. Annars kan du besöka hemsidan för varje byrå-Experian, TransUnion och Equifax -. Att betala för en kopia av din rapport
3
Undvik "Job hopping" och "Adress hopping. " När du har en hel del arbetsgivare som visas på din kredit rapport och en massa olika hemadresser, kan det skada din kredit värdering eftersom det ser ut som om du är instabila.
4.
Utveckla ett gott samarbete med en bank eller kredit unionen. Du kan göra detta genom att öppna konton, som kontroll, sparande och kreditkort. Var noga med att hantera konton ansvarsfullt, undvika övertrassering avgifter, hög kreditkortssaldon och sparkonto uttag.
5.
Ansök om en liten låg ränta lån hos den bank eller kredit unionen. När du betala tillbaka lånet, enligt låneavtalet, du bygger din kredit försämras hos den bank eller kredit unionen. Detta kan fungera till din fördel när banken eller kredit unionen gör ett beslut om att inte lån du pengar till en ny bil.
6.
Forskning vilken typ av nytt bil du intresserade av att köpa, så att du vet i förväg hur mycket pengar du behöver för att säkra att köpa bilen. Du kan forskning online genom att besöka Edmunds. Com, CarQuotes. Com och InvoiceDealers. Com. Du kan shoppa runt på din lokala återförsäljare för de bästa priserna.
7.
Kontakta din bank eller kredit unionen och ge råd till företag som du vill att säkra ett lån för att köpa en ny bil . Informera banken av exakta lånebeloppet som du söker. Efteråt kan du fylla i pappersarbete låneansökan, som kommer att bestå av din kredit rapport dras för att avgöra din kreditvärdighet.
8.
Fråga banken om du kan använda en "cosigner" för lånet om du nekas kredit. Cosigner kommer också att ha bra kredit och finansiell stabilitet, eftersom de kommer att vara ansvarig för att betala tillbaka lånet om du standard på det.


Relaterade artiklar


om Lexus Hybrid
hur man beräknar skatt på en ny lastbil
hur man kan jämföra bilmodeller och priser
problem med GM certifierade garantier
hur man köper en hög körsträcka lastbil diesel lätt
hur man söker en bränslesnål bil
bil leasing tips
gas vs hybrid Toyota Highlander
vad man inte ska betala för när man köper en ny bil
Hur får man en gratis Carfax rapport