hur räkna ut priset bilen faktura

hur räkna ut priset bilen faktura

En bils faktura priset är det pris som återförsäljaren betalar till fordonstillverkaren. Detta pris också normalt inkluderar en destination avgift för transport och leverans till återförsäljare. Lease Guide säger bilen fakturan priset inte nödvändigtvis den faktiska kostnaden för fordonet, som skulle kunna uppvägas av fabriken till återförsäljaren incitament eller andra pengar gick fram av tillverkaren. Det är ändå bra att räkna ut fakturan pris, som du kan använda den som en förhandling utgångspunkt när man köper en ny bil.

Du behöver:
dator med Internetuppkoppling
. Kopia av National Automobile Dealers Association fordon guide, Edmunds guide, Kelley Blue Book (tillval).


1.
Gör en lista på detaljer om bilen och dess alternativ. Lista året märke och modell av fordonet. Vissa bilar kommer i flera rader trim, så anger det också. Inkludera alla alternativ på din lista, till exempel en automatisk växellåda, luftkonditionering eller en uppgraderad radio. Vissa alternativ kan vara individuell, medan andra kommer som en del av ett paket.
2.
Besök en webbplats bil forskning som Kelley Blue Book, Faktura återförsäljare eller Edmunds. Dessa webbplatser kan du söka efter en mängd information, både faktura och tillverkarens förslag pris (rekommenderat pris) för varje ny bil.
3.
Använd din lista för att leta upp den faktura priset på fordonet som du är intresserad. Se till att välja rätt år, märke, modell och trimma linje. Välj de enskilda alternativen och de paket du med på din lista. All denna information måste vara korrekt för att beräkna rätt fakturan pris.
4.
besöka en annan webbplats bil forskning och leta upp fakturan priset igen. Jämför de två priser, de ska båda vara samma så länge du angett informationen på rätt sätt. Om de inte, granska den information och se om du gjort ett fel. Om dina poster är korrekta, kan en av de webbplatser som har mer up-to-date information som tillverkarna kan höja fakturan priset.

Tips och varningar


 • Car Köptips varnar för att vissa återförsäljare kommer att försöka blåsa upp kostnaden för en ny bil över fakturan priset. Återförsäljaren kan säga att du behöver lägga till ytterligare kostnader som iordningställande och reklam avgifter. Det enda legitima avgift som ska skickas till konsumenten på fakturan är destinationen kostnad. Den andra är helt enkelt sätt för återförsäljarna att pad sina vinster.


 • Relaterade artiklar


  bil faktura vs msrp
  hur man kan njuta incitament auto skatt utfärdas av den ekonomiska stimulans propositionen
  Hur får man en hel del på en ny bil
  Hur får man en kopia av en titel
  hur man köper en bil på ebay
  hur man köper begagnad bil: 12 tips om att köpa begagnad bil
  hur man köper en begagnad suv
  hur man får en helt gratis vin kontrollera
  hur man identifierar militär knappar
  hur man hittar den perfekta bilen på ebay motorer